Northern Stilk

In de Northern Stilk collectie staan bijzettafels in drie verschillende varianten centraal. De Stilk bijzettafel small is de kleinste variant die perfect naast een bank staat. Leg er bijvoorbeeld een stapel magazines op of een van je favoriete plantejs. Op de Stilk bijzettafel medium en Stilk bijzettafel large kun je iets meer kwijt. Een mooie vaas, een stijlvolle kandelaar of andere woonaccessoires die sfeer toevoegen in je interieur bijvoorbeeld. De bijzettafels kunnen individueel dienen als een hele fijne salontafel, maar het allerleukst zijn de drie tafeltjes als je ze speels in groepen bij elkaar zet. De bijzettafels van Northern zijn gemaakt van staal. De bovenkant van het blad heeft een nanolaminate behandeling ondergaan waardoor het staal sterker wordt en minder snel krast. Ideaal voor gebruik dus. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Geïnspireerd door de natuur: designlabel Northern

Northern is een stijlvol designermerk uit Noorwegen dat zich in eerste instantie voornamelijk bezighield met verlichting. Northern heeft inmiddels een uitgebreide reeks meubels en accessoires uitgebracht: stuk voor stuk prachtige producten met een eigentijds design. Northern haalt inspiratie uit de verschillende vormen van het landschap in Noorwegen: hoge bergen, helderblauwe wateren, adembenemende fjorden enzovoort. De ontwerpers gebruiken voornamelijk natuurlijke materialen in hun prachtige, vernieuwende ontwerpen die een brug slaan tussen functionaliteit en schoonheid. Naast de inspiratie voor hun ontwerpen, halen ze ook veel van hun materialen uit de natuur. Verder staat vakmanschap hoog in het vaandel. De producten van Northern passen over het algemeen het meest bij de eigenschappen van de Scandinavische woonstijl. 

Minimalistische kunstwerken in de Northern Stilk collectie

De Stilk bijzettafels zijn het schoolvoorbeeld van simpliciteit op zijn best. De drie bijzettafels hebben ieder een tafelblad in een andere maat en ook de poten van de tafels hebben allemaal een andere hoogte. De tafels zijn matzwart afgewerkt waardoor ze modern en tegelijkertijd ook stoer ogen. Zo passen ze niet alleen goed in een stoer industrieel interieur, maar doen ze het ook goed in bijvoorbeeld een klassieke of Scandinavische woonomgeving. Met zo’n minimalistische look is het namelijk niet moeilijk de tafels te matchen met andere meubels of woonstijlen. Heb jij al een idee waar je een van de bijzettafels een mooi plekje kunt geven in je eigen interieur? 

Northern Stilk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Northern. Dat betekent dat wij alle Northern Stilk producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij Northern bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van dit merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.