Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Muuto Nerd stoel

  Omschrijving

  De Muuto Nerd stoel is ontworpen door David Geckeler.

  De Nerd Chair stoel van Muuto heet dan wel Nerd, maar is er wel eentje van de hippe soort. Hij staat stevig in het leven op zijn vier poten, met daarop een beetje schuins de zitting. Als echte nerd vindt hij het prima in zijn eentje, maar gezelligheid kan hij ook wel waarderen. Meerdere nerds samen aan een tafel heeft toch ook wel wat. De Nerd Chair stoel is gemaakt van eiken en is er in bijna alle kleuren van de regenboog. Als echte nerd kun je vast niet kiezen welke kleur het zou moeten worden. Combineer er daarom lekker op los.

  De Nerd stoel van Muuto is gemaakt van hoogwaardig eikenhout. De stoel is verkrijgbaar in acht kleuren: eiken, rood, groen, zwart, geel, roze, grijs en petroleumblauw. De Nerd is 45,5 centimeter breed, 50 centimeter diep, 80,5 centimeter hoog en de zithoogte bedraagt 46 centimeter.

  Dit product is onderdeel van de Muuto Nerd serie.

  Zoek je naast de Nerd stoel van Muuto een andere stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Nerd stoel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Bijlagen Productinformatie
  Afmetingen (b) 45 x (d) 50 x (h) 79.9 cm
  Zithoogte (cm) 46
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Eiken (hout)
  Garantie 2 jaar
  Merk Muuto
  Soort Muuto stoel
  Productfamilie Muuto Nerd
  Herkomst Denemarken
  Ontwerper David Geckeler

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Nerd stoel
  Muuto Nerd stoel
  Muuto Nerd stoel
  Muuto Nerd stoel
  Muuto Nerd stoel
  Muuto Nerd stoel
  Muuto Nerd stoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven