Muuto Groove Trivet onderzetter large
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Muuto Groove Trivet onderzetter large

  Omschrijving

  De Muuto Groove Trivet onderzetter large is ontworpen door Hallgeir Homstvedt.

  De Groove Trivet onderzetter large van Muuto is zo mooi dat je hem het liefst het hele jaar door op tafel laat staan. De grove lijnen steken mooi af tegen de natuurlijke patronen en structuren van het marmer. Het marmer steekt mooi af tegen houten eettafels. Dus, ook als er geen hete pannen op tafel staan mag deze onderzetter blijven liggen.

  De Groove Trivet onderzetter large van Muuto heeft een diameter van 21,5 centimeter en een hoogte van 2 centimeter. De onderzetter is gemaakt van marmer en is leverbaar in 3 kleuren: wit, grijs en groen. Door het gebruik van natuurlijke materialen kunnen er kleine onregelmatigheden in de structuur voorkomen. Elk exemplaar is dus uniek. De onderzetter is ook in een formaat kleiner leverbaar.

  Zoek je naast de Groove Trivet onderzetter large van Muuto een andere onderzetter van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Groove Trivet onderzetter large, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Marmer
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Denemarken
  Merk Muuto
  Productsoort Muuto onderzetters
  Ontwerper Hallgeir Homstvedt
  Bijlagen Productinformatie
  Afmetingen (h) 2 x (Ø) 21.5 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Groove Trivet onderzetter large
  Muuto Groove Trivet onderzetter large

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven