Muuto Groove Trivet onderzetter small
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Muuto Groove Trivet onderzetter small

  Omschrijving

  De Muuto Groove Trivet onderzetter small is ontworpen door Hallgeir Homstvedt.

  De Groove Trivet onderzetter small van Muuto is zo mooi dat je hem het liefst het hele jaar door op tafel laat staan. De grove lijnen steken mooi af tegen de natuurlijke patronen en structuren van het marmer. Het marmer steekt mooi af tegen houten eettafels. Dus, ook als er geen hete pannen op tafel staan mag deze onderzetter blijven liggen.

  De Groove Trivet onderzetter small van Muuto heeft een diameter van 16 centimeter en een hoogte van 2 centimeter. De onderzetter is gemaakt van marmer en is leverbaar in 3 kleuren: wit, grijs en groen. Door het gebruik van natuurlijke materialen kunnen er kleine onregelmatigheden in de structuur voorkomen. Elk exemplaar is dus uniek. De onderzetter is ook in een formaat groter leverbaar.

  Zoek je naast de Groove Trivet onderzetter small van Muuto een andere Onderzetter van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Groove Trivet onderzetter small, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Marmer
  Herkomst Denemarken
  Merk Muuto
  Productsoort Muuto onderzetters
  Ontwerper Hallgeir Homstvedt
  Bijlagen Productinformatie
  Afmetingen (h) 2 x (Ø) 16 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Groove Trivet onderzetter small
  Muuto Groove Trivet onderzetter small

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven