Moooi Carpets design

Moooi Carpets is niet alleen de jongste producent van designvloerkleden in Nederland, maar de bijzondere collectie van dit prachtige designlabel wordt gekenmerkt door intens kleurrijke ontwerpen. Dat is nog niet het enige, want elk van deze designvloerkleden hebben ook een extreem hoge resolutie. Stuk voor stuk zijn het eyecatchers waar beroemde ontwerpers als Marcel Wanders en Bertjan Pot aan mee hebben gewerkt. Sinds 2015 heeft Mooi een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept specialiseert zich in het afleveren van perfect passende vloerdecoratie voor ieder project: Moooi Carpets. Door de bijdrage van succesvolle ontwerpers zijn de tapijten van Moooi Carpets de meest bijzondere die je ooit hebt gezien. Benieuwd naar de uniek vormgegeven designvloerkleden? Moooi Carpets heeft een hoop families waardoor je hoe dan ook een kleed vindt die bij jouw wensen past. 

De kleurrijke Moooi Carpets Dazzling Dialogues

Houd je eigenlijk wel van alle kleuren van de regenboog? Kijk dan eens naar het Moooi Carpets Dazzling Dialogues 3 vloerkleed 200x300. Als je maar lang genoeg blijft zoeken, vind je vast en zeker je favoriete emoticon. Het is namelijk algemeen bekend dat elk van de vloerkleden uit deze collectie zijn gebaseerd op het gebruik van emoticons in het dagelijkse leven. Kun je je favoriete emoticon niet vinden? Dan lukt dat misschien wel in het Moooi Carpets Dazzling Dialogues 2 vloerkleed 200x300. Laat je inspireren door alle beelden die in je naar boven komen tijdens het zoeken naar de emoticons. Dit kleed is bijna te mooi om aan te raken, maar toch kan deze prima tegen een stootje. Hij valt namelijk in de gebruiksklasse CL33. Elk van deze kleden voelt zich thuis in welke ruimte dan ook. 

Moooi Carpets Dazzling Dialogues bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Dazzling Dialogues serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze Moooi Carpets collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Carpets Dazzling Dialogues serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.