Moooi Carpets Dazzling Dialogues

Designvloerkleden schaf je niet aan voor de sier, maar zij maken jouw dagen ook een stukje mooier. Bekijk bijvoorbeeld eens de Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 4 vloerkleed 200x300. Naast dat dit designvloerkleed warmte en comfort meegeeft, zorgt hij er ook voor dat het geluid goed wordt gedempt. Ideaal als je bijvoorbeeld in een appartement woont, want vooral dan zal je bekend zijn met muziek van de onderbuurman of de hoge hakken van de bovenbuurvrouw. Heb je liever een andere print, maar wel hetzelfde formaat? Dan is de Polar Byzantine Chapter 1 vloerkleed 200x300 misschien wel iets voor jou. Dit vloerkleed is geïnspireerd op een poëtisch verhaal van de Finse auteur Rosa Liksom. Oftewel deze collectie is storytelling, maar dan in de vorm van vloerkleden. Benieuwd hoe het verhaal afloopt? Bekijk dan de hele Polar Byzantine collectie van Moooi Carpets. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Moooi Carpets: prachtige designvloerkleden

Moooi Carpets is niet alleen de jongste producent van designvloerkleden in Nederland, maar de bijzondere collectie van dit prachtige designlabel wordt gekenmerkt door intens kleurrijke ontwerpen. Dat is nog niet het enige, want elk van deze designvloerkleden hebben ook een extreem hoge resolutie. Stuk voor stuk zijn het eyecatchers waar beroemde ontwerpers als Marcel Wanders en Bertjan Pot aan mee hebben gewerkt. Sinds 2015 heeft Mooi een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept specialiseert zich in het afleveren van perfect passende vloerdecoratie voor ieder project: Moooi Carpets. Door de bijdrage van succesvolle ontwerpers zijn de tapijten van Moooi Carpets de meest bijzondere die je ooit hebt gezien. Benieuwd naar de uniek vormgegeven designvloerkleden? Moooi Carpets heeft een hoop families waardoor je hoe dan ook een kleed vindt die bij jouw wensen past.

Ronde en vierkante Moooi Carpets Polar Byzantine tapijten

De rechthoekige designvloerkleden uit de Polar Byzantine collectie hebben de revue al gepasseerd. Ben je toch meer van ronde vloerkleden? Dan is het Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 5 vloerkleed 300 wat voor jou. Dit kleed verklapt jou ook meteen het laatste hoofdstuk van het verhaal. Het kleed laat allerlei verschillende fantasiedieren zien die de bewoners van het magische paleis zijn. Maar hoe ging het verhaal nou echt? Daarvoor heb je ook de andere hoofdstukken nodig. Vergeet daarom geen aandacht te schenken aan het Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 2 vloerkleed 200x200 en het Mooi Carpets Polar Byzantine Chapter 3 vloerkleed 200x300. Dit zijn vierkante kleden van 200 centimeter breed en lang. Kun je niet kiezen? Kijk dan eens welk deel van het verhaal jou het meest aanspreekt, of gewoon simpelweg welke kleuren het best bij jouw interieur passen. Wij hebben je niet voor niets met alle vloerkleden uit deze collectie kennis laten maken. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, kun je altijd nog eens een kijkje nemen in de andere collecties van Moooi Carpets.

Moooi Carpets Polar Byzantine bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Polar Byzantine serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze Moooi Carpets collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Carpets Polar Byzantine, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.