Sorteren op

1-2 van 2 producten

De fantasie van Ingo Maurer

Ingo Maurer is een van oorsprong Duits design label dat bekend staat om de constante stroom van nieuwe ideeën, nieuwe prototypes en nieuwe producten. Creatief vuurwerk, zo omschrijft men dit merk ook wel. Omdat Ingo Maurer altijd op de hoogte is van de nieuwste technologieën, heeft dit label steeds een stapje voor op andere designers. En dat zie je terug in de bijzondere ontwerpen! Nog voor de led techniek echt bekend werd, had Ingo Maurer diverse ledlampen in de collectie. Niet gek dus, dat Ingo Maurer al diverse prijzen heeft gewonnen op het vlak van decoratie, design en vernieuwing. Ook worden zijn ontwerpen tentoongesteld in verscheidene designmusea, zoals het Stedelijk Museum van Amsterdam. De verlichting van Ingo Maurer is elegant en bovenal fantasierijk. Denk hierbij aan de Ingo Maurer Lucellino serie, die je vast al ergens hebt zien opduiken met zijn engelenvleugeltjes. Wil jij ook zo’n pronkstuk in je interieur? Bestel dan één van de designlampen uit de Ingo Maurer Lucellino collectie via Flinders.

Laat het los met Ingo Maurer Lucellino

Ingo Maurer Lucellino is de voorloper van de welbekende Birdie-lijn, die ongetwijfeld de bestverkopende serie is van de collectie. Ook iedere Ingo Maurer Lucellino lamp is voorzien van de iconische engelenvleugeltjes, die steeds weer voor een sprookjesachtige sfeer in het interieur zorgen. De vleugels zijn handgemaakt van ganzenveren, wat iedere Ingo Maurer Lucellino lamp tot een uniek exemplaar maakt. Het halogeenpeertje is speciaal voor dit design label gemaakt en om te voorkomen dat je zonder komt te zitten, krijg je er een reservepeertje bij. We gaan er niet vanuit dat je die nodig zult hebben, want de Ingo Maurer Lucellino NT wandlamp hangt zo licht als een veertje aan de muur. Zijn schattige voorkomen geeft je het gevoel dat je in de zevende hemel bent beland. Wat wil een mens nog meer?

Ingo Maurer Lucellino bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij elke stoel uit de Ingo Maurer Lucellino serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ingo Maurer Lucellino lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ingo Maurer Lucellino lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.