Ingo Maurer Birdie

Soms gaat een ontwerp je fantasie te boven. De Ingo Maurer Birdie serie bestaat uit maar liefst drie van dat soort ontwerpen! De handgemaakte engelenvleugeltjes, die typerend zijn voor deze bijzondere productfamilie, geven je interieur een mysterieus tintje. En natuurlijk een heleboel licht! Neem de Birds Birds Birds hanglamp met maar liefst 24 halogeenpeertjes. Deze hanglamp is de kroonluchter-uitvoering van de Ingo Maurer Birdie lijn en geeft een spectaculair effect: het lijkt een explosie van vogels die alle kanten uit vliegen. Bovendien kun jij zelf de boel regisseren dankzij de metalen armen die je gemakkelijk kunt buigen. Is er een peertje echt ‘gevlogen’? Geen zorgen, je krijgt er 6 peertjes inclusief ganzenveren vleugeltjes bij. Zo is jouw Ingo Maurer Birdie nestje snel weer compleet.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Prijswinnaar Ingo Maurer

Ingo Maurer is een van oorsprong Duits design label dat bekend staat om de constante stroom van nieuwe ideeën, nieuwe prototypes en nieuwe producten. Creatief vuurwerk, zo omschrijft men dit merk ook wel. Omdat Ingo Maurer altijd op de hoogte is van de nieuwste technologieën, heeft dit label steeds een stapje voor op andere designers. En dat zie je terug in de bijzondere ontwerpen! Nog voor de led techniek echt bekend werd, had Ingo Maurer diverse ledlampen in de collectie. Niet gek dus, dat Ingo Maurer al diverse prijzen heeft gewonnen op het vlak van decoratie, design en vernieuwing. Ook worden zijn ontwerpen tentoongesteld in verscheidene designmusea, zoals het Stedelijk Museum van Amsterdam. De verlichting van Ingo Maurer is elegant en bovenal fantasierijk. Denk hierbij aan de Ingo Maurer Birdie hanglamp, die je vast al ergens hebt zien opduiken met zijn twaalftal engeltjes. Wil jij ook zo’n pronkstuk in je interieur? Bestel dan één van de designlampen uit de Ingo Maurer Birdie collectie via Flinders.

Bestseller Birdie

De Ingo Maurer Birdie serie is ongetwijfeld de bestverkopende productlijn van de collectie. In elk ontwerp zie je de iconische engelenvleugeltjes terug, die steeds weer voor een sprookjesachtige sfeer in het interieur zorgen. De engeltjes van de Ingo Maurer Birdie serie zweven door je ruimte en worden daarom graag een beetje gestuurd door jou. Door de ijzerdraadjes te bewegen kun je zelf bepalen of de lamp een strak uiterlijk krijgt, of een opgekruld springerig effect! Neem de Ingo Maurer Birdie’s Nest plafondlamp: aan jou de taak om aan te geven welke engeltjes het nest al mogen verlaten en welke dicht bij de bron blijven. Maar of je nu zelf sleutelt aan de vormgeving of niet, iedere Ingo Maurer Birdie lamp is sowieso al uniek: alle vleugeltjes worden namelijk met de hand gemaakt. Is er een engeltje echt gevlogen? Geen paniek, je krijgt een setje reservepeertjes meegeleverd. Ook zit er een ingebouwde transformator in de plafondkap, zodat je de Ingo Maurer Birdie lamp gemakkelijk op een dimmer kunt aansluiten. Je hebt er dan nog langer plezier van!

Ingo Maurer Birdie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij elke stoel uit de Ingo Maurer Birdie serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ingo Maurer Birdie lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ingo Maurer Birdie lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.