Ingo Maurer hanglampen

Maak je op voor de gekste lamp die je ooit hebt gezien: een Ingo Maurer hanglamp. De collectie van dit Duitse designmerk kent de meest unieke en originele hanglampen ter wereld. Het bijzondere is dat het vaak juist alledaagse producten zijn die de basis vormen voor een hanglamp van Ingo Maurer, zoals een theedoek of een Post It plaknotitie. Neem de Campari Light. Zoals je al misschien al vermoedde, bestaat deze Ingo Maurer hanglamp uit tien originele Campari Soda flesjes. De rode kleur van het populaire drankje zorgt voor een sfeervolle verlichting, ook als je broodnuchter bent. En wat vind je van de Birdie familie? De halogeenpeertjes in iedere Ingo Maurer hanglamp uit deze serie zijn voorzien van handgemaakte engelenvleugeltjes. Lees verder en laat je verbazen!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

De fantasie van de Ingo Maurer hanglamp

Ingo Maurer is een van oorsprong Duits design label dat bekend staat om de constante stroom van nieuwe ideeën, nieuwe prototypes en nieuwe producten. Creatief vuurwerk, zo omschrijft men dit merk ook wel. Omdat Ingo Maurer altijd op de hoogte is van de nieuwste technologieën, heeft dit label steeds een stapje voor op andere designers. En dat zie je terug in de bijzondere ontwerpen! Nog voor de led techniek echt bekend werd, had Ingo Maurer diverse ledlampen in de collectie. Niet gek dus, dat Ingo Maurer al diverse prijzen heeft gewonnen op het vlak van decoratie, design en vernieuwing. Ook worden zijn ontwerpen tentoongesteld in verscheidene designmusea, zoals het Stedelijk Museum van Amsterdam. De verlichting van Ingo Maurer is elegant en bovenal fantasierijk. Denk bijvoorbeeld aan de Ingo Maurer hanglamp met een fluorescerende, gedraaide kap: de Willydilly Bon hanglamp. Wil jij ook zo’n pronkstuk in je interieur? Bestel dan één van de designlampen via Flinders.

Ingo Maurer hanglamp helpt

Ben jij zo’n type dat een hoofd als een vergiet heeft? Dan is er een Ingo Maurer hanglamp die jou op het lijf geschreven is, namelijk de Zettel’z 5 hanglamp. Deze lamp wordt geleverd met 31 bedrukte en 49 lege A5 blaadjes van Japans papier. Al je geniale ingevingen, lieve briefjes maar ook foto’s hangen voortaan midden in de kamer dankzij deze Ingo Maurer hanglamp. Zo vergeet je nooit meer iets! Wil je de blaadjes een maatje kleiner (A6) dan is er de Zettel’z 6 hanglamp met 40 bedrukte en 40 lege blaadjes van Japans papier. En voor wie graag eens met een frisse blik naar de zaken kijkt is er de Canned hanglamp, gemaakt van een ouderwets blik tomatensoep. Is het jou allemaal niet exclusief genoeg, kijk dan eens naar de 24 Karat hanglamp. Deze Ingo Maurer hanglamp is gemaakt van geseald – let op – bladgoud. Meer heb je toch niet nodig?

Ingo Maurer hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij elke Ingo Maurer hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ingo Maurer hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ingo Maurer hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.