Humble One

De bijzondere Humble One lamp combineert functie, vorm en techniek met elkaar en zou zo maar eens jouw nieuwe favoriete tafellamp kunnen zijn! De Humble One is een draadloze tafellamp, wat betekent dat je deze overal mee naar toe kunt nemen. Zoals we gewend zijn van Humble is dit Humble lampje voorzien van een prachtig design dat in geen enkel interieur óf exterieur misstaat. Humble gebruikt het traditionele ontwerp van een gloeilamp en steekt dit in een nieuw jasje. Kijk maar eens naar de Humble one lamp original. Deze lamp mag dan het ontwerp van een traditionele lamp hebben, door het aluminium kun je deze Humble one tafellamp ook in een hedendaags interieur kwijt. Kortom, er is voor iedereen een Humble One.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Jong, fris en bescheiden: Humble

Het frisse en moderne merk Humble is nog maar net nieuw in de wereld van design, maar heeft al flinke naam voor zichzelf gemaakt! Humble is opgericht in 2018, toen oprichter Jorren Teertstra besloot samen te werken met APE Amsterdam. Humble maakt sinds 2018 vernieuwende lampen, zowel op het gebied van design als techniek. Het allereerste ontwerp werd dan ook een kleine lamp met een mooi design én zonder snoer. Vervolgens werd merknaam ‘Humble’ geboren, naar het ontwerp van deze eerste lamp. Humble is gevestigd in Amsterdam en is Nederlands nuchter. De ontwerpers van het merk hebben namelijk een hekel aan snoeren en ontwerpen dus oplaadbare lampen (met stijlvolle opladers erbij, uiteraard). Nooit meer lelijke details in huis dus! Kies een mooi ontwerp en haal zo’n prachtige lamp van Humble lights in huis.

Humble One: een draadloze tafellamp zonder snoer

Humble lights maakt dus lampen zonder snoeren. Dit is niet alleen handig omdat je de lampen dan mee kunt nemen, maar ook omdat je op deze manier nooit meer lelijke snoeren ziet in jouw interieurbeeld. Maar dit is niet alles: Humble zou het Nederlandse merk niet zijn als het niet aan alles had gedacht. De Humble One lampen zijn dus niet alles wat verkrijgbaar is uit de Humble One lijn. Humble verkoopt ook handige accessoires. Neem bijvoorbeeld de Humble One S Ga bijvoorbeeld voor de prachtige One en Two draadloze oplader, waarmee je jouw Humble One S lamp ook nog eens op een stijlvolle manier kunt opladen. Of kies de One en Two travel case, waarmee je jouw Humble lampje in stijl meeneemt. Kortom, Humble is er niet alleen voor de vorm, maar ook voor de functie!

Humble One bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Humble. Dat betekent dat wij alle producten van Humble kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.