Over Gervasoni

Gervasoni is een Italiaans merk met een assortiment dat bestaat uit meubels en verlichting. Met de banken, fauteuils, (schommel)stoelen, salontafels en hanglampen kun je je woonkamer prima inrichten. Dat is nog niet alles, want ze zijn een lust voor het oog en daarom ook een ware aanvulling voor je interieur. Dit prachtige merk is eigenlijk al zo oud als de weg naar Rome. Dit label is namelijk opgericht in 1882 en wordt inmiddels alweer in stand gehouden door de derde generatie van de familie: Giovanni en Michele Gervasoni. Vooral de natuurlijke materialen vind je terug in elk van deze prachtexemplaren. Wil je weten wat je (nog) meer kunt ontdekken in de collectie van Gervasoni? Wij houden je niet tegen… 

Gervasoni Gray collectie: salontafels en stoelen

Als je aan het eten bent, wil je graag op een comfortabele stoel zitten. Het liefst wil je dat deze stoel er fraai uitziet. De Gervasoni Gray 24 stoel bewijst maar weer dat een eetkamerstoel niet standaard hoeft te zijn. Deze stoel heeft een brede vorm en een ronde rugleuning. Hierdoor is hij net iets spectaculairder dan de gemiddelde eetkamerstoel. Een vaas, schaal of een ander decoratief item kan je kwijt op de Gray 55 salontafel. Zonder deze decoratie is de tafel ook prachtig om te zien. Op zoek naar een klein schattig tafeltje? Bij het zien van de Gervasoni Gray 54 salontafel stopt je zoektocht gelijk. De salontafel heeft een hoogte van 50 centimeter en een tafelblad van 75 bij 75 centimeter. De favoriete plekjes van deze tafel zijn naast de bank of midden in de woonkamer. Welke salontafel is jouw favoriet? Hij staat in elk geval graag in de spotlight.

Gervasoni Gray bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gervasoni. Dat betekent dat wij alle producten uit de Gervasoni Gray collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Gervasoni Gray serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit de Gervasoni Gray collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Gervasoni
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur