Gervasoni stoelen

Je waant je direct in de Italiaanse sferen met de Gervasoni stoelen. Heb jij altijd al gedroomd van een Italiaans designstuk in je huis? Wij hebben de beste stoelen van dit merk voor jou op een rijtje gezet en door de variatie hierin is de kans groot dat er een geschikt exemplaar voor jouw interieur tussen zit. Neem bijvoorbeeld de Gervasoni Gray 21 stoel. Een prachtige en eenvoudige designstoel die in iedere eetkamer zijn plekje weet te vinden. De stoel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naturel gelakt walnoothout of eikenhout met een finish in wit, grijs, blauw of zwart. Voor welke uitvoering ga jij?

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Gervasoni

Het Italiaanse designmerk Gavasoni bestaat uit meubels en verlichting. De collectie is een lust voor het oog en een ware aanvulling voor je interieur. Het merk bestaat al zo lang dat zelfs de Paus uit Rome het merk zou moet kennen. In 1882 is dit merk namelijk opgericht en ondertussen gaat Gervasoni al drie generaties mee. Een echt familiebedrijf kun je het dus ook wel noemen. Iedere keer weer leren zij zichzelf nieuwe technieken aan op het gebied van productie waardoor hun aanbod vernieuwend blijft. De visie en missie is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. Hierdoor zijn de producten uit de collectie altijd herkenbaar en kenmerkend. Naast de particuliere markt bedienen ze ook de zakelijke kant.

(On)opvallend design van Gervasoni in de vorm van stoelen

Één van de meest opvallende verschijningen is de Gervasoni Gray 23 stoel. Je zou denken dat deze stoel dan wel heel bijzonder moet zijn, maar eigenlijk is hij vrij eenvoudig. Het bescheiden uiterlijk maakt deze stoel juist zo wonderbaarlijk. De stoel heeft een T-vormige rugleuning wat hem een speels en interessant uiterlijk geeft zonder te overheersen. De stoel heeft een hoogte van 80 centimeter en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Een stoel hoeft niet per se eenvoudig te zijn. Dit bewijst de Gervasoni Gray 24 stoel. De brede vorm van de ronde rugleuning maakt hem supercomfortabel en net even anders dan een doorsnee eetkamerstoel. De hoogte van dit model is 72 centimeter en net als de Gray 23 is ook de Gray 24 verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Gervasoni stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gervasoni. Dat betekent dat wij alle Gervasoni stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.