Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Gazzda brengt rust in huis

Dit merk uit Bosnië wil rust brengen in je huis. Innerlijke rust welteverstaan. Het gevoel dat je thuis bent waar niets hoeft en alles kan. Om dit doel te bereiken, zorgen ze ervoor dat alle producten die ze ontwikkelen aan drie kernwaarden voldoen: licht, zacht en natuurlijk. Een belangrijk aspect daarvan is dat ze veel gebruikmaken van hout met een lichte, natuurlijke kleur. Dit is niet te aanwezig, maar straalt wel veel warmte uit. Het is aan de producten af te zien dat er heel veel tijd in de productie is gaan zitten. Al het hout is zo glad gemaakt dat naden en rechte hoeken zijn verdwenen. Dat geeft meteen ook iets vriendelijks. De roomdividers zijn dan ook een echte waardevolle toevoeging voor je interieur.

Gazzda inspireert met roomdividers

De twee Muse roomdividers kregen niet voor niets deze naam mee. De open structuur van de kast maakt het tot een perfecte plek om al je vergaarde schatten tentoon te stellen. Je lievelingsboeken, vakantiesouvenirs of (zelfgemaakte) kunstwerken. Tussen de zijkanten zijn zelfs touwtjes gespannen zodat je er ook foto’s, kaarten of briefjes tussen kunt hangen. Zo wordt een roomdivider eigenlijk een zeer interessant inspiratiebord. De Muse is in twee hoogtes verkrijgbaar. Wanneer je de scheiding toch nog een beetje open wilt houden, past de lage variant het best bij wat je zoekt: de Muse room divider 100x45x140. Vind je het juist fijn een scheiding tot aan het plafond? Ga dan voor de Muse room divider 100x45x216.

Gazzda roomdividers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle Gazzda roomdividers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.