Sorteren op

1-36 van 56 producten

De natuurlijke sfeer van Gazzda

Het doel van Gazzda is om ‘an awesome sense of home’ te creëren. De producten uit hun assortiment moeten aan de volgende drie kernwaarden voldoen: licht, zacht en natuurlijk. Dit bereiken ze onder andere door minimalistische ontwerpen te maken die licht ogen. Wanneer je een van de producten aanraakt, zul je merken waar het kernwoord zacht voor staat. Elk(e) oppervlakte, hoek of ronding is helemaal gladgeschuurd. Hier zit een hoop handwerk in. Het woord natuurlijk staat voor het materiaalgebruik. Gazzda maakt veel gebruik van eikenhout, wol en katoen. Door de combinatie van deze factoren stralen de producten van Gazzda een rust uit die de kern zou moeten zijn van elk huishouden.

Gazzda Ena kasten voor in de slaapkamer

Eigenlijk passen de producten uit de Ena collectie in elke ruimte van het huis, maar de slaapkamer is zeker een goed idee. Zo heeft de serie twee verschillende nachtkastjes, zoals de Ena nachtkast twee. Dit kastje heeft een fijne grote la waar je al je benodigdheden in kwijt kunt. Is deze toch te klein? Ga dan voor de variant met twee lades. In de Ena garderobe hangend 90x55 van Gazzda kun je al je kleding kwijt die je graag netjes aan een hanger hebt hangen. Boven in de kast heb je nog een plank en onderin een lade. Zo kun je ook kleinere accessoires kwijt. Je houdt je slaapkamer op deze manier makkelijk netjes zodat je heerlijk rustig kunt slapen.

Gazzda Ena bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle producten uit de Gazzda Ena collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.