Tafelgerei

Tafelgerei koop je bij Flinders, de woonwebwinkel met een groot aanbod in verlichting, meubilair en woonaccessoires. We hebben alles voor op en rond de eettafel. Zodat jij je eten zo goed mogelijk kunt bereiden en zo mooi mogelijk kunt presenteren. Flinders verkoopt onder andere tafelgerei van Hay, Ferm Living, Royal VKB en Alessi. Neem snel een kijkje in ons assortiment. Alle producten worden gratis verzonden in Nederland en België.

Sorteren op
Toon als:

1-27 van 27 producten

Tafelgerei dat handig en mooi is

Tafelgerei is een ruim begrip. Wij hebben verschillende onmisbare tafelaccessoires hieronder geschaard. Zoals eierdoppen, onderzetters en knijpflessen. De Squeeze Bottle van Royal VKB is een knijpfles waarin je je saladedressing kan mengen. Iedereen kan vervolgens naar behoeve dressing toevoegen. Laat hem tijdens het eten vooral op tafel staan, want het is een prachtige fles. Met een bovenkant in grijs, zilver, bordeauxrood of zwart. De Squeeze Bottle is een tafelaccessoires dat handig én mooi is: de ideale combinatie.    

En dan een klassieker onder de eierdoppen: Alessi Cico. Zet je ei op z'n hoofd, en het lepeltje in z'n arm. Zo heeft hij jouw ontbijt volledig onder controle, terwijl jij je lekker kunt focussen op de ochtendkrant. 

Vragen over tafelgerei? Neem contact met ons op

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke tafelaccessoire . Bel gerust onze klantenservice 020 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen. Je kunt ook even langs komen bij de Flinders Winkel. We zijn gevestigd aan de Hemkade 18, G336 (Affuitenhal) in Zaandam en hebben veel tafelgerei op voorraad. Kom eens kijken en geniet tegelijkertijd van een heerlijk kopje koffie. Het zijn onze buren die in hetzelfde pand zitten.

Tafelgerei
Naar boven