Bestek

Design bestek

Bestek vormt een belangrijk onderdeel van elk eetmoment van jouw dag. Met design bestek kun je de aankleding van je tafel voor een brunch of diner eenvoudig naar een hoger niveau tillen. In onze collectie vind je niet zomaar bestek, maar messen, vorken en (thee)lepels van de mooiste merken. We zijn er in elk geval zeker van dat je jaren plezier hebt van een van de besteksets door de kwaliteit die je in huis haalt en niet onbelangrijk: de schitterende designs die je terugziet in het bestek. Zo hebben we de moderne Amici bestekset van Alessi, maar ook de buitengewone Diesel DIY bestekset van Seletti. Deze iconische set is afgewerkt met de kop van een steeksleutel zodat je na het eten meteen door kan naar de werkplaats. Handig, nietwaar? 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 68 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 68 producten Terug naar boven

Bestek van Italiaanse bodem: Seletti

Seletti is een bijzonder Italiaans designmerk en wordt tegelijkertijd vaak gezien als het buitenbeentje in de designwereld. Waarom? Voor dit merk gaat ‘form follows function’ niet op. Integendeel zelfs, want bij de ontwerpen van Seletti krijgt de vormgeving prioriteit. Het resultaat: unieke producten met een knipoog naar serieus design. Niet netjes en juist een tikkeltje provocerend. Dat geldt ook voor hun bestek. Zo is de Keytlery Gold bestekset letterlijk de sleutel tot een succesvol etentje. De uiteindes van het bestek zijn namelijk geïnspireerd op antieke sleuteltjes. Het is in elk geval zeker dat je met het bestek van Seletti de show steelt aan tafel. Krijg jij ook al zo’n zin om dit bestek in huis te halen en lekker te dineren? 

Modern design bestek van Alessi

Liefhebbers van modern design kunnen hun hart ophalen in onze collectie bestek. Het moderne bestek van Alessi kan door het design namelijk altijd. Van een alledaagse avond met het gezin tot een luxueus kerstdiner: de besteksets van Alessi komen altijd van pas. We zetten graag de Amici bestekset nogmaals in de schijnwerpers: het dikkere handvat zorgt ervoor dat het bestek lekker in de hand ligt en een chique look krijgt. Ze gaan zelfs een stapje verder bij Alessi. Neem bijvoorbeeld de Food a porter bestekset. Deze bestekset neem je namelijk met gemak overal mee naartoe door de houder waarin de lepel, vork en mes zitten. Deze houder zorgt ervoor dat zowel je tas als het bestek schoon blijven. 

Design bestek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij bestek van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar bestek van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.