Naar boven

Design boekenkasten

Design boekenkasten voor je woonkamer koop je bij Flinders. Boekenkasten zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor boeken. De open kasten zijn ook ideaal om woonaccessoires in de etaleren. Daarnaast zijn ze, als je je woonkamer wil afbakenen, handig als scheidingswand in een ruimte. Onder de noemer boekenkast vallen heel wat mooie contructies van verschillende designlabels, zoals Normann Copenhagen, Muuto, Hay en Kartell. Laat je verrassen door onze grote collectie design boekenkasten. Flinders verzendt gratis in Nederland en België.

Sorteren op

1-36 van 68 producten

Design boekenkasten in de woonkamer

Ons assortiment design boekenkasten loopt sterk uiteen. We verkopen echte designklassiekers die in musea te vinden zijn, zoals de Bookworm van Kartell en de ESU boekenkast van Charles & Ray Eames voor Vitra. Ook de simplistische wandkastsystemen van String, in 1949 bedacht door Nils Strinning, verdienen een eervolle vermelding. Deze String systemen kun je zelf samenstellen met losse modules. Dit geldt ook voor de populaire Stacked kast van het jonge merk Muuto. De Normann Copenhagen One Step Up kast ziet eruit als twee ladders die tegen elkaar aan geplaatst zijn. De planken worden naar boven toe steeds smaller. Kasten die van beide kanten open zijn, zijn erg geschikt om in een grotere ruimte als scheidingswand te gebruiken.

Vragen over design boekenkasten? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design boekenkast. Hoe werkt dat modulaire systeem precies, en hoe bevestig je je boekenplank het beste aan de wand? Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.