Flinders project: Easing


Flinders Project: EasingEasing is een full-service domotica integrator. Het bedrijf is gespecialiseerd in de integratie van elektrische toestellen en functies zoals verlichting, verwarming, airco, ventilatie, zonwering en muziek. Door al deze installaties op één systeem aan te sluiten zorgt Easing ervoor dat je de functies optimaal benut. Dit brengt niet alleen meer comfort met zich mee, maar ook een grotere veiligheid en besparing op de energiekosten. Easing is gevestigd in het plaatsje Paal, niet ver van Hasselt.

De inrichting van de kantoren van Easing is grotendeels verzorgd door de projectmanager van Flinders. Wij leverden onder andere HAY vergaderstoelen en Herman Miller bureaustoelen. 
 

Flinders Project: Easing

Flinders Project: Easing

Flinders Project: Easing

Flinders Project: Easing

Meer dan 100.000+ interieurproducten in collectie

Flinders is Projectdealer van meer dan 250 design labels. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000+ design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.