Naar boven

Design on Stock is altijd ‘on stock’

Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Waar andere fabrikanten wachten met draaien tot zij een minimum aantal orders binnen hebben, wordt iedere Design on Stock bank per stuk geproduceerd. Omdat alle onderdelen uit Nederland komen, hoeft men niet op bestellingen uit het buitenland te wachten. De voorraad klein houden, dat is tenslotte waar de naam Design on Stock vandaan komt! Dankzij deze efficiëntie kun je al binnen twee weken na je bestelling op je nieuwe Aikon Lounge bank 4-zits neerploffen. Aangezien de gemiddelde levertijd van meubels is tien tot twaalf weken, heeft Design on Stock op dit gebied dus absoluut een streepje voor op andere meubelmerken.

Bloq on Stock

De eerste en tot nu toe meest succesvolle Design on Stock bank behoort tot de Design on Stock Bloq serie. Dit prachtexemplaar is ontworpen door de Nederlandse Roderick Vos heeft een simpele vormgeving maar fantastische afwerking. Het juiste laswerk en het mooiste stiksel zorgen er uiteindelijk voor dat deze Design on Stock bank niet alleen heerlijk zit, maar ook een echte eyecatcher is in huis. Bovendien is hij beschikbaar in oneindig veel formaten en samenstellingen, zoals de Bloq bank 3-zits en de grotere Bloq bank 3-zits 1-arm + chaise longue. Ook kun je kiezen uit meerdere stofsoorten voor een persoonlijk ontwerp. PS: Er zijn in Nederland inmiddels al meer dan veertigduizend exemplaren van deze Design on Stock bank verkocht!

Stel je eigen Design on Stock bank samen met de Aikon Lounge serie

Ook met de Aikon Lounge serie kun je alle kanten op en bedenk je zelf je ideale Design on Stock bank. Hoe gaat dat in zijn werk? Eerst kies je de zitelementen, zoals een hoekbank of een rechte bank. Dan bepaal je de afmetingen. De Aikon Lounge bank compact 3-zits + 1-zits 0-arm hoekopstelling is bijvoorbeeld een hoekbank die dankzij zijn bescheiden formaat ook in kleinere huiskamers past. Na de zitelementen kies je bijpassende rugkussens voor jouw Design on Stock bank. Die zorgen ervoor dat je nog meer ontspannen zit op, bijvoorbeeld, de Aikon Lounge bank 3-zits 1-arm + poef. Heb jij al een keuze gemaakt?

Design on Stock bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elke Design on Stock bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Design on Stock bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Design on Stock bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.