Design on Stock banken

De Design on Stock bank is nog zo jong en nu al niet meer weg te denken uit de designbranche. De Nederlandse fabrikant van dit ontwerp breekt met alle regels van de meubelindustrie door een product in slechts twee weken tijd te leveren. De combinatie van een eigen fabriek, scherpe prijs en moderne ontwerpers heeft de Design on Stock bank in no time tot één van de meest geliefde sofa’s gemaakt. Afhankelijk van de ruimte die je hebt in huis en de stijl die je mooi vindt, kun je een Design on Stock bank naar eigen wens samenstellen. Zo zijn alle onderdelen van de Design on Stock Heelz serie met elkaar te combineren tot bijvoorbeeld een hoekbank, loungebank, tweezitter of wat je ook maar mooi vindt. Ga er maar eens goed voor zitten!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Design on Stock is altijd ‘on stock’

Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Waar andere fabrikanten wachten met draaien tot zij een minimum aantal orders binnen hebben, wordt iedere Design on Stock bank per stuk geproduceerd. Omdat alle onderdelen uit Nederland komen, hoeft men niet op bestellingen uit het buitenland te wachten. De voorraad klein houden, dat is tenslotte waar de naam Design on Stock vandaan komt! Dankzij deze efficiëntie kun je al binnen twee weken na je bestelling op je nieuwe Aikon bank 4-zits neerploffen.

Bloq on Stock

De eerste en tot nu toe meest succesvolle Design on Stock bank behoort tot de Design on Stock Bloq serie. Dit prachtexemplaar is ontworpen door de Nederlandse Roderick Vos heeft een simpele vormgeving maar fantastische afwerking. Het juiste laswerk en het mooiste stiksel zorgen er uiteindelijk voor dat deze Design on Stock bank niet alleen heerlijk zit, maar ook een echte eyecatcher is in huis. Bovendien is hij beschikbaar in oneindig veel formaten en samenstellingen, zoals de Bloq bank 3-zits en de grotere Bloq bank 3-zits 1-arm + chaise longue. Ook kun je kiezen uit meerdere stofsoorten voor een persoonlijk ontwerp. PS: Er zijn in Nederland inmiddels al meer dan veertigduizend exemplaren van deze Design on Stock bank verkocht!

Design on Stock banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elke Design on Stock bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Design on Stock bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Design on Stock bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.