Design on Stock fauteuils

De Design on Stock fauteuils zijn heerlijke stoelen om op te zitten. Na een lange dag werken kijk jij er toch ook naar uit om je even terug te kunnen trekken? Een fauteuil helpt daar zeker bij. Een lekkere grote stoel voor jou alleen. Pak er een boek bij of luister je favoriete muziek met je ogen dicht. Laat je gedachten afdwalen en langzaam val je in slaap. Je schrikt wakker en kijkt op de klok. Je hebt een heerlijke powernap gedaan van zo’n 20 minuten en bent weer helemaal opgeladen. Fit genoeg om je sportkleding aan te trekken en nog even een uurtje te knallen in de sportschool. Wij weten zeker dat je in de Design on Stock Nylo fauteuil heerlijk kunt uitrusten om die laatste paar dingen in de avond af te kunnen ronden, maar wij begrijpen het ook heel goed als hij zo lekker zit dat je er niet meer vanaf wilt komen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Design on Stock breekt met alle regels

Design on Stock is een Nederlands designmerk. Breken met alle regels in de meubelindustrie is een belangrijk gegeven. Het merk is opgericht door Dennis Goethals. De lange levertijden en ingewikkelde productie zette hem aan het denken. Een fabriek in eigen land, productieproces in eigen beheer en goede machines zijn de ingrediënten voor het bestaansrecht van dit merk. In plaats van massaproductie produceren zij per stuk. Alle onderdelen komen uit Nederland. Ze hebben goede afspraken met de leveranciers waardoor ze nooit lang hoeven te wachten op materialen. Door deze manier van werken, lukt het ze soms zelfs om al binnen drie weken klanten blij te maken met een nieuwe bank. Hiermee weet Design on Stock zich positief te onderscheiden ten opzichte van andere designmerken.

Om verliefd op te worden: fauteuils van Design on Stock.

De Design on Stock Tumbler fauteuil is een heerlijk grote stoel. Niet alleen zijn uitstraling geeft vlinders in je buik, maar in deze fauteuil kun je lekker knus zitten. De grote zitkuip van de Tumbler fauteuil van Design on Stock lijkt bijna te zweven boven het slanke stalen onderstel. Of wat dacht je van de Design on Stock Nosto fauteuil? Zijn uiterlijk is erg bijzonder waardoor je er op slag verliefd op wordt. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen waardoor er vast een exemplaar tussen zit waar je oog op valt. Daarnaast kun je er heerlijk in achterover leunen. Een unieke eigenschap voor een fauteuil. Mocht je er nog niet verliefd op zijn, dan word je het nu wel.

Desgin on Stock fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij alle Design on Stock fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.