Design on Stock Aikon

De Design on Stock Aikon collectie bestaat uit een reeks banken die stuk voor stuk de essentie van een bank perfect belichamen. Dit was dan ook precies de bedoeling toen Design on Stock ontwerpster Marike Anderweg de opdracht gaf het ‘archetype’ bank te ontwikkelen. De smalle poten van de bank benadrukken het grote zitoppervlak waar je lekker in weg kunt kruipen. Gecombineerd met de neutrale kleuren van de Aikon bank 3-zits, is deze bank een graag geziene gast in elke woonkamer. Een bank neemt een prominente plek in je woonkamer in. Daarom verdient een bank best wat meer aandacht in je woning. Wil je meer van deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Design on Stock

Design on Stock is een echt Hollands meubelmerk. Alle producten van Design on Stock worden in Nederland in eigen beheer geproduceerd waardoor Design on Stock hun productie goed in de gaten kan houden en zo de verwachte kwaliteit kan garanderen. Voor het ontwerpen van nieuwe producten werkt Design on Stock samen met designtalent van eigen bodem. Zo wordt er momenteel samengewerkt met Roderick Vos, Gerard van den Berg en Marike Andeweg. Over haar samenwerking met Design on Stock zei Marike het volgende: ‘Hun ‘way of thinking’ is zo helder en puur, daar kan ik me als ontwerper volledig bij aansluiten’. Dat Marike Andeweg en Design on Stock een goede match waren is duidelijk terug te zien in het resultaat van hun samenwerking: de prachtige Design on Stock Aikon banken. Neem snel een kijkje bij alle banken van Design on Stock.

Design on Stock Aikon bank: met z’n allen

De Design on Stock Aikon collectie bevat banken in alle maten. Heb je een vol huis? Of komen er bij jou gewoon heel veel mensen over de vloer? Dan is de Aikon bank hoekopstelling de ideale bank om lekker met z’n allen in weg te zakken. Je kunt er zo met z’n achten op terecht. Ideaal voor gezellige avondjes borrelen en verjaardagen met de hele familie. Als het wat rustiger is in huis heb jij alle ruimte om te loungen en te slapen. Heb je af en toe behoefte aan een andere inrichting? Dan kun je de verschillende modules van elkaar loskoppelen. Zo geef je jouw interieur keer op keer een andere uitstraling.

Design on Stock Aikon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock . Dat betekent dat wij alle producten uit de Design on Stock Aikon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.