Broste Copenhagen vazen

Wie aan bloemen denkt, denkt aan vazen. Maar net zoals geen bloem hetzelfde is, is ook geen vaas hetzelfde. Een vaas uit de vazen collectie van Broste Copenhagen is daar zeker geen uitzondering op. In de vazen collectie van het Deense designlabel vind je namelijk allerlei verschillende soorten vazen. Vazen in traditionele en klassieke vormen en vazen in artistieke vormen. Vazen met een patroon, een effen kleur of zelfs een voelbare structuur. De vazen uit de collectie zijn modern, veelal gemaakt van glas en hebben een creatief, Scandinavisch karakter. Zo is er voor ieder bloempje, ieder boeket en voor ieder interieur wel een passende vaas te vinden. Welke stijl jouw voorkeur ook heeft.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Over Broste Copenhagen

Broste Copenhagen is één van de leidende designlabels uit de Scandinavische interieurwereld. Dit populaire designlabel werd in 1955 opgericht in Kopenhagen in Denemarken. Het label heeft een creatief en dynamisch ontwerpteam die de focus legt op kwaliteit. Het team achter Broste Copenhagen laat zich inspireren door hun directe omgeving en de verre reizen die ze maken. Tijdens deze reizen laten zij zich inspireren door lokale ambachten en materialen die bij terugkomst op bijzondere wijze vertaalt wordt naar Nordic en Scandinavisch design. De items van Broste Copenhagen hebben een veelzijdig karakter en zijn een perfecte samensmelting van hedendaagse en moderne stijlen en de klassieke, Scandinavische ontwerpstijl waarin de karakteristieken van de materialen intact blijven. Dit is duidelijk terug te zien in de collectie woonaccessoires van Broste Copenhagen.

Een kleurrijke Broste Copenhagen vaas

De vazen uit de vazen collectie van Broste Copenhagen vallen direct op. Niet alleen door de bijzondere vormen en structuren maar vooral ook door de vrolijke, opbeurende kleuren. De Broste Copenhagen vazen zijn voorzien van uitgesproken en toch veelzijdige kleuren waarmee je meer kanten op kunt dan dat je in eerste instantie zou denken. De Scandinavische vaas van Broste Copenhagen daagt je als het ware uit om met vorm en kleur te experimenteren en verschillende bloemen en kleuren met de vazen te combineren. Wat dacht je van rode rozen in de Magny vaas medium? Of roze pioenrozen in één van de lavendelkleurige Ada vazen? Laat je creativiteit de vrije loop en creëer met de vazen van Broste Copenhagen de meest kleurrijke stukken.

Broste Copenhagen vazen

Flinders is officieel dealer van Broste Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Broste Copenhagen vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.