Broste Copenhagen Eli

Het prachtige Eli servies van Broste Copenhagen is geïnspireerd op de moderne Japanse tafelcultuur. Dit kun je zien aan de gladde randen en zachte kleuren die doen denken aan modern Japans serviesgoed. Met een uitgebreide selectie keramische items, waaronder borden, kommen, mokken en een schitterende Eli theepot 1,2L, is elk stuk met vakmanschap vervaardigd en straalt het kwaliteit uit. Elk stuk is voorzien van een reactieve glazuurlaag. Deze glanzende laag in subtiele kleuren reflecteert licht en voegt levendige accenten toe, terwijl de matte afwerking en subtiele textuur doen denken aan natuursteen. Dankzij de reactieve eigenschappen van het glazuur in de oven, is geen enkel item precies hetzelfde. De Eli collectie van Broste Copenhagen maakt van elk moment een ontspannen eetervaring met een vleugje Japanse elegantie en een speelse Scandinavische twist!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Broste Copenhagen: een meester in design

Ulf Brøste, de oprichter van Broste Copenhagen, had zijn leven lang al talent in het vinden en het combineren van decoratieve woonaccessoires. Na wereldwijd veel inspiratie opgedaan te hebben, richtte hij in 1955 Broste Copenhagen op. Ook het succes van de moderne Deense beweging leverde hem veel inspiratie op voor zijn eigen productie en collecties. Zoals je ook aan de naam kunt zien, vormen Scandinavische designs de basis van elk product uit de collecties. Ieder Broste Copenhagen item is veelzijdig en toegankelijk met een ideale balans tussen functionaliteit en esthetiek. Inmiddels heeft het merk allerlei verschillende woonartikelen geproduceerd, van vloerkleden tot decoratieve woonaccessoires. Bovendien heeft Broste Copenhagen veel complete collecties, waardoor je je creativiteit los kunt laten door deze met elkaar te mixen en te matchen.

Wat er vooraf gaat aan elk Eli product

Bijzonder aan de Eli collectie is dat er een uitgebreid en interessant productieproces achter schuilt. Elk item in deze collectie is reactief geglazuurd, waardoor het een prachtige en levendige uitstraling krijgt. Het reactieve glazuurproces zorgt voor onvoorspelbare reacties tijdens het bakken, waardoor elk stuk een eigen karakter en textuur krijgt. Dit betekent dat elk item in de Eli collectie een unieke vorm, kleur en glazuurvariatie heeft. Bovendien vereist de productie van de serie veel vakmanschap, aangezien elk item met de hand wordt voltooid. Het team van getalenteerde ambachtslieden werkt met zorg en precisie om ervoor te zorgen dat elk stuk voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Broste Copenhagen. Daarbij levert dit niets in op het gebied van gebruiksgemak, want de Eli collectie is zowel magnetron- als vaatwasserbestendig.

Broste Copenhagen Eli collectie: op voorraad = snel in huis

Flinders is officieel dealer van alle Eli producten van Broste Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten van Broste Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Broste Copenhagen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.