Belux lampen

Ben je op zoek naar een bijzondere lamp van Belux? Dan ben je bij Flinders aan het juiste adres. In onze collectie vind je namelijk alle lampen van dit innovatieve Zwitserse merk. Belux lampen zijn stuk voor stuk uniek door de moderne lichttechniek en het functionele design. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Belux One By One hanglamp, ontworpen door Steve Lechot. Deze Belux lamp is meer een kunstobject dan een hanglamp. De lampenkap is gemaakt van duurzaam polyestervlies, wat een zachte en lichte uitstraling geeft aan het design. Met deze lamp kan je niet wachten tot de avond valt. Al tijdens de schemer komen de prachtige lichtstralen tevoorschijn die iedere ruimte in de spotlight zetten. Benieuwd naar ons aanbod Belux lampen, kijk dan hieronder!

Producten van Belux bestellen bij Flinders Projects?

Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Ook producten en merken buiten onze reguliere Flinders collectie kunnen wij leveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag aan de rechterzijde gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Belux

Belux is een unieke Zwitserse onderneming die designverlichting in eigen huis ontwikkelt en produceert. Belux lampen worden ontwikkeld en geproduceerd voor zowel bedrijven als voor de woonkamer. De lampen van Belux zijn een combinatie van moderne lichttechniek en functioneel design. De designverlichting is altijd gemaakt van duurzame materialen en bevat energiebesparende onderdelen. Belux werkt al jaren samen met bekende designers om nieuwe, spraakmakende ontwerpen op de markt te brengen. 

In de wolken met Belux lampen

Met de Cloud lampen van Belux ben je helemaal in de wolken. Het zijn bijna geen lampen te noemen, zo mooi lijken ze te zweven door de kamer. Kijk maar eens naar de Belux Cloud XL hanglamp, een heus kunstwerk voor licht. De lamp is gemaakt van polyestervlies: praktisch scheur vast, duurzaam en niet ontvlambaar. Toch geeft juist dit sterke materiaal de zachte uitstraling aan de lamp. De Belux lampen zijn er in verschillende formaten, zo is er ook de Belux Cloud hanglamp en de Babycloud tafellamp. Drie verschillende ontwerpen waar wij al snel bij wegdromen.

Down to Earth

Stevig met hun voet op de grond staan de vloerlampen van Belux. Een typerend design van Belux is de U-turn 12 vloerlamp LED. Door de handige magnetische kogelgewrichten in de lampkoppen staan alle mogelijkheden open. Naar onder, naar boven of opzij? Deze lamp kan zich volledig aanpassen aan jouw wens. Ook een bijzondere lamp is de Belux Arba vloerlamp. Doordat de vijf poten sierlijk naar elkaar toe gedraaid zijn, lijkt deze lamp bijna te dansen. Even elegant en uitdagend is de Belux Disk vloerlamp. Deze beauty is maar liefst 1.80 meter lang en is beschikbaar in aluminium, chroom en wit en met aan-/uitschakelaar of met dimmer. Keuze genoeg dus!

Belux lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Belux. Dat betekent dat wij elke Belux lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Belux lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Belux lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.