Banne stoelen

Het designlabel Banne heeft een schitterende collectie stoelen voor je klaarstaan. De producten van Banne staan voor duurzaamheid op grote schaal, samenwerken met verschillende ontwerpers en een lange termijnvisie. Zo zijn de stoelen van Banne op ingenieuze wijze vervaardigd uit ecologisch verantwoorde materialen en kunnen deze na verloop van tijd gemakkelijk uit elkaar worden gehaald. Een mooi voorbeeld hiervan is de Waterfall stoel die is ontworpen door de veelbelovende jonge designer Lex Pott. Deze innovatieve stoel heeft een geweldige zitting en wordt gemaakt van durabele, milieuvriendelijke materialen. Daarnaast kan de stoel gemakkelijk uit elkaar worden gehaald waardoor je de losse onderdelen indien nodig zelfs kan vervangen. Een nieuwe stoel aanschaffen is dan niet langer nodig! Naast deze stoel vind je bij Banne nog veel meer bijzondere, eigentijdse exemplaren. Ga er maar eens goed voor zitten!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over Banne

Een veelbelovend, duurzaam georiënteerd merk met een sterke lange termijnvisie. We hebben het over het Nederlandse designlabel Banne dat is opgericht door Arjen Lubbes in 2020. Banne is onderdeel van de Zuiver groep en richt zich expliciet op het verduurzamen van de designwereld. Voor de eerste collecties heeft Banne samengewerkt met geweldige designers van Nederlandse bodem zoals Lex Pott, Peter van de Water en Bas Vellekoop. Hoewel de designers allen verschillende stijlen en designfilosofieën hebben, streven ze allen naar meer duurzaam geproduceerde en durabele producten. Tegelijkertijd maken de samenwerkingen de collecties veelzijdig zodat er altijd een design van Banne bij jouw interieursmaak past. Je vindt bij Banne verschillende stoelen, banken en sofa’s, maar ook tafels en barkrukken. Met andere woorden: alles om van jouw woonruimte een duurzaam en durabel geheel te maken. Wij bij Flinders zijn zeker fan!

Stoelen met een unieke vormgeving vind je bij Banne

Bij het merk Banne vind je verschillende stoelen en fauteuils met een unieke, eigenzinnige uitstraling. Een mooi voorbeeld is de Slice Sofa fauteuil die is ontworpen door de veelbelovende designer Lex Pott. Lex studeerde in 2009 cum laude af aan de Design Academy in Eindhoven en was onder andere finalist van de Dutch Design Awards in 2019. Een ontwerper om te onthouden dus! Voor Banne heeft hij de bijzondere Slice Sofa collectie ontworpen. Het ontwerp is geïnspireerd op de in elkaar grijpende delen van een tennisbal en dat resulteert in een excentrieke fauteuil die in iedere ruimte de aandacht trekt. Bijzonder aan deze fauteuil is dat deze volledig met de hand wordt vervaardigd in Nederland én wordt gemaakt van durabele en duurzame materialen. Zo weet je zeker dat je nog eindeloos van deze geweldige fauteuil gaat genieten.

Stoelen van Banne voor eindeloos gebruik

Met de stoelen van Banne zit je niet alleen vandaag goed, maar morgen ook. Daarmee willen we zeggen dat de stoelen ontworpen zijn voor eindeloos gebruik. Niet alleen de constructies en het materiaalgebruik zijn ijzersterk, ook het ontwerp zal nog jarenlang modieus en bijdetijds blijven. Daarnaast vind je bij de stoelen van Banne vaak in verschillende kleuren of afwerkingen zodat er altijd eentje bij jouw (huidige) interieur past. Een mooi voorbeeld is de Back-up stoel van Banne die is ontworpen door Peter van de Water. Deze stoel heeft een aangenaam ontwerp dat in ieder interieur prachtig aansluit. Daarnaast vind je deze stoel in een variant met én een variant zonder armleuningen. Succes gegarandeerd!

Banne stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Banne. Dat betekent dat wij alle stoelen van Banne kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.