Banne Slice Sofa

Een geweldige collectie geïnspireerd op een tennisbal. Zo kun je de Slice Sofa collectie van Banne het best omschrijven. De collectie is ontworpen door de gerenommeerde designer Lex Pott die onder andere een van de finalisten was van de Dutch Design Awards in 2019. Voor Banne heeft hij de Slice Sofa collectie ontworpen: een serie zitmeubilair geïnspireerd op de in elkaar grijpende delen van een tennisbal. Deze collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hoewel de serie misschien wat onconventioneel oogt, sluiten de zitmeubels toch goed aan op de hedendaagse woontrends. Zo staat bijvoorbeeld de Slice Sofa fauteuil erg mooi in een modern, minimalistisch interieur, maar komt deze ook prima tot zijn recht in een meer eclectische woonstijl. Neem jij plaats op een van deze prachtige meubelstukken?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Banne

Het Nederlandse merk Banne richt zich helemaal op duurzaamheid. Het merk is onderdeel van het bekende Nederlandse designlabel Zuiver dat je misschien wel kent van de iconische Albert Kuip stoelen. Banne is een premium designmerk dat is opgericht door Arjen Lubbes in 2020. Het merk Banne is visionair en combineert lowlands designwaarden met hoogwaardige materialen en verantwoorde productiemethoden. Banne zet hiermee een stap in de richting van transparantie en vermindering van de impact op het milieu. Daarnaast werkt het designmerk samen met geweldige designers van Nederlandse bodem. Een paar uit het rijtje zijn Lex Pott, Peter van de Water en Bas Vellekoop. En daarmee heeft Banne een zeer uitgebreide, veelzijdige collectie weten te bewerkstelligen waar iedere designliefhebber zijn of haar (groene) hart aan kan ophalen.  

Wereldse collectie: de Slice Sofa serie van Banne

De Slice Sofa collectie van Banne bestaat uit verschillende zitmeubelen die allemaal geïnspireerd zijn op de overlappende delen van een tennisbal. Hoewel je de inspiratiebron zeker terugziet in de banken en fauteuils, oogt elk meubelstuk toch vriendelijk en aangenaam. Je wilt er het liefst meteen in neerploffen en je boek erbij pakken. En dat kan ook zeker, want de collectie is ontworpen met subliem comfort in gedachte. De sculpturale vormgeving en zachte lijnen maken de meubels tot ware blikvangers in een ruimte. Bijzonder aan de Slice Sofa collectie van Banne is dat elk meubel met de hand wordt gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen. Het gehele productieproces vindt bovendien in Nederland plaats. Dat kunnen we bij Flinders alleen maar toejuichen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Slice Sofa 2,5-zits bank of de Slice Sofa 3-zits bank

Banne Slice Sofa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Banne. Dat betekent dat wij alle producten uit de Slice Sofa collectie van Banne kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.