&klevering glazen

Met een van de mooie &klevering glazen til je jouw borrel of feestje naar een hoger niveau en smaakt alles net even wat lekkerder! De glazen zijn anders dan anders en vallen dan ook lekker op op tafel. Dankzij de felle kleuren en vrolijke vormen ogen ze gezellig en maken ze elke tafelsetting tot een feestje. Of je nou gaat voor &klevering champagneglazen, &klevering wijnglazen of een combinatie, met een set glazen in de vrolijke kleuren van &klevering is jouw borrel nog een heel stuk mooier en lekkerder!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Amsterdams design

Alhoewel de ontwerpen van &klevering alles behalve sober zijn, hebben ze toch een typisch Nederlandse nuchterheid over zich heen. Dat is ook niet zo gek, als je bedenkt dat het merk uit Amsterdam komt. &Klevering is nog lekker jong, het is nameljik pas opgericht in 1992. Deze jongheid is duidelijk terug te zien in de ontwerpen, die altijd fris, verrassend en uitdagend zijn. &Klevering wil woonaccessoires en cadeaus maken die het leven wat mooier en gezelliger maken, en tot nu toe lukt dat ze meer dan prima, als je het ons vraagt.

Chique en gezellig

De collectie van &klevering bestaat hoofdzakelijk uit glazen om champagne en wijn uit te drinken. De glazen hebben qua vorm dan ook vaak een klassieke en chique uitstraling, die wordt gecombineerd met snoepkleurtjes en vrolijke vormen. Zo ontstaat er in de collectie glazen van &klevering een fijne samensmelting van chique glazen die tegelijkertijd veel sfeer brengen. Kijk bijvoorbeeld naar de Twirl coupe champagneglazen set van 2. Deze &klevering champagne coupe glazen zijn klassiek van vorm, maar krijgen door de roze of groene uiteindes een speelse en moderne twist. Precies zoals we van &klevering gewend zijn!

&klevering glazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &klevering. Dat betekent dat wij alle producten van &klevering kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &klevering en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &klevering. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.