&klevering bloempotten

De gezelllige &klevering bloempotten maken elk huishouden een stuk gezelliger en zorgen ervoor dat jouw prachtige plant of bloem nog een heel stuk mooier wordt! Bij &klevering is het de norm om producten te maken die kleurrijk en vrolijk uitzien en op die manier jouw dag wat mooier maken. Nou zijn bloemen natuurlijk altijd fijn en vrolijk om te krijgen, maar in een &klevering pot zien ze er nog net een stukje mooier uit! Je kunt in deze collectie dan ook terecht voor allerlei vormen bloempotten. Of jij het groot of klein zoekt, &klevering heeft vast een bloempot die bij jou past!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Design van eigen bodem

Bij Flinders zijn we altijd trots als we een merk van eigen bodem kunnen laten zien. En dat is ook het geval bij &klevering. De producten van dit merk worden ontworpen in Amsterdam en hebben dan ook allemaal de typische Nederlandse uitstraling. De producten zijn namelijk altijd fijn in het gebruik en hebben weinig onnodige poespas. Toch is &klevering anders dan anders: de ontwerpen zijn uitgesproken in kleur en vorm en zijn bijvoorbeeld altijd voorzien van bijzondere en felle prints. Met een van de ontwerpen van &klevering in huis wordt jouw huis gelijk een stuk gezelliger en lichter! En dat is dan ook precies de ambitie van het merk: om accessoires en meubels te ontwerpen die jouw dag een stukje fijner, vrolijker en mooier maken.

Een huis vol kleur

Wie van kleur houdt, is bij &klevering aan het goede adres, dat is duidelijk. Wat dacht je van de Sway bloempot Ø18? Maar het merk richt zich niet alleen op mensen met een uitgesproken stijl: ook voor wie meer houdt van een minimalistische inrichting is er bij &klevering genoeg te vinden. Voeg dan bijvoorbeeld een detail van kleur toe in de vorm van een &klevering pot of &klevering theepot. Op die manier houd je je interieur rustig, maar breng je wel de vrolijkheid van dit fijne Nederlandse merk naar je huis toe. De ideale combinatie, als je het ons vraagt!

&klevering bloempotten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &klevering. Dat betekent dat wij alle producten van &klevering kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &klevering en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &klevering. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.