Banken

Banken

Design banken koop je bij Flinders. Wij hebben kunststof banken, metalen banken en modulaire banken die je zelf kunt samenstellen. Ook hebben we verschillende gestoffeerde banken, voornamelijk van HAY, Gelderland, Normann Copenhagen en Muuto. Bijna elke stof of leersoort is mogelijk. Dus zoek je een bijzondere bank? Kijk dan op Flinders.nl. Ook voor andere design meubels kun je bij ons terecht natuurlijk.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 567 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 567 producten Terug naar boven

Banken van bekende merken

Flinders heeft een bijzondere collectie banken. Zo hebben we kunststof banken van Kartell. We hebben prachtige gestoffeerde banken van Hay, Normann Copenhagen, Muuto en Vitra. Wat dacht je van de Onkel bank van Normann Copenhagen, de Mags van Hay of de Rest bank van Muuto? De meest bekende tuinbank is natuurlijk de Kartell Bubble Club van Philippe Starck. Koop er de Bubble Club fauteuil bij en je hebt een prachtige tuinset in handen. Unieke houten banken hebben we van Vitra en Arco, zoals de Vitra Nelson bank en de Code bank van Arco. De design banken van Flinders gaan zeker 10 tot 20 jaar mee. Al onze banken kopen we rechtstreeks bij de producent. Bij ons vind je geen namaak. En mocht er onverhoopt iets mis zijn met de zitbank, dan stellen wij alles in het werk om het probleem te verhelpen.

Vragen of advies over design banken? Onze stylisten staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design bank. Een bank koop je niet zomaar. En het vinden van de juiste stof is geen eenvoudige opgave. Wij zijn groot liefhebber van de stoffen van Kvadrat, maar uiteraard is elk stof mogelijk. Laat je inspireren in onze Flinders Winkel. Onze stylisten staan je graag te woord. Neem ook een foto of plattegrond mee van je (woon)kamer. Zo kunnen we je nog beter adviseren en ook een inrichtingsvoorstel maken. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast design banken hebben we een interessante collectie stoelen, tafels, kasten en verlichting.