Naar boven

Statafels voor buiten

Naast alle stoelen, verlichting en parasols die Flinders voor de tuin in het assortiment heeft, hebben we ook statafels voor buiten. Flinders heeft een klein maar fijn assortiment statafels, maar wel van de beste kwaliteit. Ze zijn zo gemaakt dat ze tegen elk weertype bestand zijn. De Emu Yard Counter small Ash statafel buiten 120x70 heeft naast een stevig aluminium frame een mooi essenhouten tafelblad wat door een speciale warmtebehandeling is behandeld. Zo hebben hout aantastende insecten geen kans meer. Wanneer het warm is maar toch erg bewolkt, vrolijkt de Fermob Luxembourg statafel buiten 80x80 met zijn vrolijke kleuren de heleboel op. Zo heb je deze statafel in de kleuren roze, groen, lichtblauw, oranje en ga zo maar door. Welke statafel voor in je tuin, op je balkon of op je terras is jouw favoriet? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Herkomst van de statafel

Al is het niet duidelijk in welk land of door wie de statafel bedacht is, weten we wel waar de buiten statafels vandaan komen die we bij Flinders verkopen. Deze barkrukken zijn ontworpen in de meest toonaangevende landen als het gaat om design. Zo komt de collectie statafels voor buiten van Emu uit het originele Italië. Een collectie producten die je absoluut gezien moet hebben. Doordat ze er in verschillende kleuren en groottes zijn, zit er vast een exemplaar bij die jij mooi vindt. De statafel van Fermob die in wel 23 kleuren verkrijgbaar is, komt uit het kleurrijke Frankrijk. Fermob is niet voor niets specialist in tuinmeubelen en dat laat zich onder andere zien in het kwalitatief hoogwaardige materiaalgebruik, de enorme hoeveelheid kleuren en de uitgebreide collectie.

Statafels voor buiten: familievriendelijke grootte

Bij de statafel wordt er al snel gedacht aan een tafel met een klein en rond tafelblad waar maximaal wat nootjes en een paar glazen op passen. Gelukkig is het bekende designmerk Emu zeer (familie)vriendelijk geweest door een statafel te ontwerpen waar je met maar liefst zes personen aan kunt staan of zitten. De Emu Yard Counter statafel buiten 120x70 is daar een mooi voorbeeld van. Dit is een statafel waarmee je de warme zomeravond met je vrienden of familie tegemoet gaat. Natuurlijk kun je ook in je eentje genieten van de tafel. Ben je op zoek naar het complete plaatje? Bij Flinders hebben we prachtige tuinsets.     

Tuin statafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buiten statafels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar statafels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.