Naar boven
Sorteren op

1-36 van 63 producten

De tuin verlichten met Flos

Sokkellampen zijn op twee verschillende manieren heel handig. Ten eerste kun je er goed je tuinpad mee verlichten zodat je ook in het donker weet hoe je moet lopen zonder dat je ergens overheen struikelt of je pas geplante bloemen stuktrapt. Daarnaast kun je ze ook in de hoeken van de tuin plaatsen om de ruimte te accentueren. Als je binnen zit in de avond is de tuin geen donker gat, maar houd je het ruimtelijke effect van overdag. De Casting collectie van Flos heeft een uitgebreid aanbod sokkellampen om dit in stijl mee te doen. Deze collectie bevat zowel rechte versies van aluminium als ronde exemplaren van beton. Je kunt kiezen uit verschillende neutrale kleuren en ook de hoogtes verschillen. Dit loopt van 20 centimeter tot wel 85 centimeter. Wist je dat zelfs de kleurtemperatuur verschilt? Neem daarom alle tijd om de perfecte bolderlamp voor je tuin te vinden.

Stijlvolle sokkellampen van Artemide

Naast de rechte, strakke modellen zijn er ook verschillende sokkellampen in de collectie die iets meer persoonlijkheid hebben met een sprekend design. Neem bijvoorbeeld de Piroscafo sokkellamp van Artemide. Deze doet in eerste instantie vermoeden dat er een onderzeeër onder je grasveld zit. Dit maakt dat het minimalistisch vormgegeven model een speelse toevoeging is voor je tuin. En dan hebben we bijvoorbeeld de Ciclope collectie van Artemide met een aantal sokkellampen. Deze lampen danken hun naam aan een figuur uit de Griekse mythologie met maar een oog genaamd: Cycloop. Precies zoals de sokkellamp zelf ook heeft. Deze bolderlamp is verkrijgbaar in twee maten die ook leuk zijn om samen te combineren voor meer licht.

Sokkellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle sokkellampen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar sokkellampen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.