Flinders Projects

Flinders Projects is specialist in projectinrichting. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een kantoor, instelling, horecagelegenheid of thuisproject. Wij helpen je met interieuradvies en -ontwerp, nemen indien gewenst het projectmanagement op ons én kunnen unieke interieurproducten (vaak vanuit voorraad) leveren die passen bij jouw merkidentiteit en budget. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting, je bent bij Flinders Projects aan het juiste adres. Ook producten en merken buiten onze reguliere Flinders collectie kunnen wij leveren.

Benieuwd naar de interieurprojecten die je voorgingen? Bekijk dan onze recente projecten. Eerder werkten wij voor ING Bank, Sonos, Restaurant Loetje en het Cobra museum.

Flinders realiseert projecten

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, restaurants, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting. Wij leveren moderne meubelen tegen scherpe prijzen. Ook producten buiten onze reguliere Flinders-collectie kunnen wij leveren. Door de jaren heen heeft Flinders prachtige projecten uitgevoerd voor onder meer Sonos, Electrolux/AEG, Nederlands Dans Theater, Vrije Universiteit Amsterdam, PWC en Van der Valk Hotels. Bekijk een aantal van onze succesvolle projecten

Waarom Flinders Projects?

  • Persoonlijke en professionele aanpak: wij luisteren naar jouw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Jouw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.
  • Groot assortiment én voorraad: wij hebben een enorm magazijn in Amsterdam waardoor wij een grote voorraad aan designproducten hebben. Daardoor kunnen wij snelle levertijden hanteren.
  • Design Studio's in Zaandam (NL) en Gent (BE): in zowel Zaandam als Gent kunnen we je ontvangen om stalen te laten zien en eventueel items uit te testen.

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects

 

Flinders Projects - Works for you

Dirk-Jan-flinders-projects

Dirk-Jan Sales Director

Maartje-flinders-projects

Maartje Accountmanager NL

Melissa-flinders-projects

Melissa Accountmanager NL

Philippine-flinders-projects

Philippine Accountmanager NL

Rosalie-flinders-projects

Rosalie Project Sales Design

Wouter-flinders-projects

Wouter Manager Inside Sales

Desiree-flinders-projects

Desiree Inside Sales

Diana-flinders-projects

Diana Inside Sales

Kim-flinders-projects

Kim Inside Sales

Lieke-flinders-projects

Lieke Inside Sales