Flinders Projects - Works for you

Flinders Projects is specialist in projectinrichting. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een kantoor, instelling, horecagelegenheid of thuisproject. Wij helpen je met interieuradvies en -ontwerp, nemen indien gewenst het projectmanagement op ons én kunnen unieke interieurproducten (vaak vanuit voorraad) leveren die passen bij jouw merkidentiteit en budget. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting, je bent bij Flinders Projects aan het juiste adres. Ook producten en merken buiten onze reguliere Flinders collectie kunnen wij leveren.

Benieuwd naar de interieurprojecten die je voorgingen? Bekijk dan onze recente projecten. Eerder werkten wij voor ING Bank, Sonos, Restaurant Loetje en het Cobra museum.

Flinders realiseert projecten

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, restaurants, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting. Wij leveren moderne meubelen tegen scherpe prijzen. Ook producten buiten onze reguliere collectie kunnen wij voor u leveren. Door de jaren heen heeft Flinders prachtige projecten uitgevoerd voor onder meer Sonos, Electrolux/AEG, Nederlands Dans Theater, Vrije Universiteit Amsterdam, PWC en Van der Valk Hotels. Bekijk een aantal van onze succesvolle projecten

Waarom Flinders Projects?

  • Persoonlijke en professionele aanpak: wij luisteren naar jouw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Jouw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.
  • Groot assortiment én voorraad: wij hebben een enorm magazijn in Amsterdam waardoor wij een grote voorraad aan designproducten hebben. Daardoor kunnen wij snelle levertijden hanteren.
  • Design Studio's in Zaandam (NL) en Gent (BE): in zowel Zaandam als Gent kunnen we je ontvangen om stalen te laten zien en eventueel items uit te testen.

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you

 

Flinders Projects - Works for you

Dirk Jan

Dirk-Jan Sales Director

Dirk-Jan is binnen Flinders de man van de projecten. Hij begeleidt de realisatie van projecten voor kantoren, scholen, instellingen en horeca. Hij heeft ruime ervaring opgebouwd binnen de woonbranche. Zo was hij voor Flinders vijf jaar werkzaam bij een Nederlands meubelbedrijf. Hij is altijd gericht op een perfect resultaat met een scherp oog voor klanttevredenheid. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Silke

Silke Accountmanager Projecten België

Silke werkt vanuit België en neemt daar de projecten op zich. In deze functie combineert ze haar commerciële feeling met gevoel voor vormgeving. Ze hecht veel waarde aan kwaliteit en de persoonlijke band met de klant.

Wouter

Wouter Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Wouter ondersteunt de afdeling projecten met alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast studeert hij de opleiding Financial Services Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit zal resulteren in een adviserende baan binnen de financiële sector. Zijn grootste hobby is voetballen. 

Melissa

Melissa Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Melissa adviseert klanten bij de inrichting van bijvoorbeeld kantoren, restaurants en hotels. Ze maakt op basis van de wensen en behoeften van de klant offertes op maat. Hiervoor heeft zij gestudeerd aan de TMO Fashion Business School. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten en weekendjes weg. Favoriete product: Beetle bank (Gubi).

Philippine

Philippine Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Philippine ziet design als kunst in een bruikbaar jasje. Met deze gedachte helpt ze onze klanten bij de inrichting van bijvoorbeeld restaurants of kantoren. Ze heeft de studie Kunstgeschiedenis aan de UvA met succes afgerond. In haar vrije tijd gaat ze graag naar musea en doet ze regelmatig aan yoga en meditatie. Favoriete product: Tizio bureaulamp (Artemide).