Kartell TopTop tafel 60
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell TopTop tafel 60

  Omschrijving

  De Kartell TopTop tafel 60 is ontworpen door Eugeni Quitllet en Philippe Starck.

  Voor een romantisch dinertje hoef je de deur niet meer uit. Dankzij de mooie vormgeving en doorzichtige poot tovert deze topper je huiskamer om in een restaurant. Alleen de personal chef ontbreekt nog. Het tweede model uit de reeks TopTop-tafeltjes is vooral geschikt voor binnengebruik in bars en restaurants. Dit model heeft steeds een doorzichtige centrale poot met een ronde doorsnede, of een centrale poot met een vierkante doorsnede met een geplisseerd oppervlak en een metalen kern. Deze tafeltjes hebben een rond of vierkant tafelblad in kunststof en een basis in gelakt aluminium. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren: wit en zwart.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De serie tafeltjes van TopTop onderscheidt zich door de poot in PMMA die doorzichtig kan zijn met een ronde doorsnede, of een vierkante doorsnede kan hebben met een oppervlak met verschillende facetten en een metalen kern. Het eerste model is ideaal voor in huis met een vierkant of rond tafelblad in glanzend gelakt polyester en op basis van aluminiumchromaat. De centrale doorzichtige tafelpoot verleent lichtheid aan het tafeltje, terwijl de tafelpoot met facetten zorgt voor een verfijnd en elegant effect.

  Zoek je naast de TopTop tafel 60 van Kartell een andere tafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de TopTop tafel 60, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Soort Kartell tafels
  Ontwerper Eugeni Quitllet, Philippe Starck
  Afmetingen (h) 72 x (Ø) 60 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell TopTop tafel 60
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven