Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

De warme opkomst van Stoov

Het begon allemaal met een eenvoudig idee: comfortabele warmte op maat. In 2013 ontwikkelden Teun van Leijsen het eerste Stoov product: een draadloos warmtekussen. Dit slimme ontwerp werd al snel een hit in Nederland en daarbuiten. Stoov staat voor innovatie en duurzaamheid. Van warmtekussens tot oplaadbare warmteaccessoires voor binnen en buiten: met een focus op design en gebruiksgemak heeft dit merk een breed scala aan producten ontwikkeld. Stoov is niet alleen functioneel, maar ook milieubewust. Het merk streeft naar een groenere toekomst door gebruik te maken van duurzame materialen en energiezuinige technologieën. Van gezellige avonden in de tuin tot ontspannen momenten op de bank, Stoov brengt warmte waar je het nodig hebt en wel met een vleugje stijl.

Stoov’s lokale inzet

Wat Stoov echt bijzonder maakt, is hun lokale betrokkenheid. Een deel van hun productieketen bevindt zich in Nederland waar ze actief mensen met een arbeidsbeperking of langdurige werklozen ondersteunen. Door hen een sociale werkplek te bieden en kansen op herintreding te creëren, laat Stoov zien dat ze niet alleen warmte verspreiden, maar ook hoop en kansen voor de gemeenschap waar ze deel van uitmaken. Met dit in het achterhoofd krijgen de verschillende producten van Stoov een nog warmer en mooier karakter. Ben jij er al over uit met welk(e) kruik, deken of kussen van Stoov jij je binnen- en buitenruimte graag een zowel comfortabele als warme upgrade geeft? Het voordeel is dat de producten er in allerlei kleurtjes zijn en de kans dus groot is dat er tenminste een uitvoering bestaat die je mooi vindt.

Een huis vol Stoov

Spreekt de Stoov stijl jou wel aan? Dan heb je geluk! Stoov heeft namelijk een dusdanig uitgebreide collectie dat je er met gemak je hele huis mee kunt inrichten. Begin bijvoorbeeld met het Ploov warmtekussen 45x45 woolly. Dit prachtige elektrische oplaadbare kussen van Stoov biedt niet alleen warmte, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je huis. Het kussen biedt drie verschillende warmtestanden die variëren van een zachte gloed tot een intensere warmte. Ideaal! Maar je kan ook buiten van de warmte genieten met het One verwarmend zitkussen outdoor. Dit draadloze outdoor kussen van Stoov is ontworpen om je buitenavonturen te verrijken met comfort en gemak ongeacht het weer. Kortom, Stoov producten zorgen voor warmte en stijl waar je ook maar wil!

Stoov bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Stoov. Dat betekent dat wij alle producten van Stoov kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het ThuisWinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.