Magis Stool One barkruk | FLINDERS verzendt gratis
Magis Stool One barkruk
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Magis Stool One barkruk

  Omschrijving

  De Magis Stool One barkruk is ontworpen door Konstantin Grcic.

  .Het is een kruk, maar dan wel een bar goeie. Deze fraaie drievoeter weegt bijna niets en staat net zo graag binnen als buiten. En als je hem met een aantal soortgenoten opstapelt, heeft hij daar ook geen moeite mee. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren. De Stool One van Magis is ontworpen door Konstantin Grcic. Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

  De Magis Stool One barkruk is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, wit en zwart. Er zijn twee verschillende afmetingen. De medium barkruk heeft een breedte van 53,5 cm, een diepte van 46 cm en een hoogte van 74 cm. De zithoogte bedraagt 67 cm. Large heeft een breedte van 56 cm, een diepte van 47,5 cm en een hoogte van 84 cm. De zithoogte bedraagt 77 cm. De barkruk is gemaakt van aluminium en is daarnaast brandvertragend.

  Dit product is onderdeel van de Magis One serie.

  Zoek je naast de Stool One barkruk van Magis een andere Barkruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Magis. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Stool One barkruk, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal Aluminium (metaal)
  Garantie 2 jaar
  Merk Magis
  Productsoort Magis barkrukken
  Productfamilie Magis One
  Bijlagen productinformatie
  Ontwerper Konstantin Grcic
  Herkomst Italië
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Magis Stool One barkruk
  Magis Stool One barkruk
  Magis Stool One barkruk
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven