Kartell Stone bijzettafel 30
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Stone bijzettafel 30

  Omschrijving

  De Kartell Stone bijzettafel 30 is ontworpen door Marcel Wanders.

  Welke vrouw is er niet gek op diamanten? Dit elegante krukje lijkt op een diamant en zal schitteren in je huis. De Stone is verkrijgbaar in een aantal bijzondere kleuren. Diamonds are a girls best friend!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Stone is een laag krukje met een heel eenvoudige vorm dat er toch werkelijk verfijnd uitziet. Dit krukje is vervaardigd uit een enkele gietvorm, met een strakke, lineaire, symmetrische vorm die doet denken aan een zandloper. Het oppervlak van dit krukje ziet er daarentegen wel heel erg speciaal uit: onregelmatig,opgebouwd uit talrijke geometrische, weerspiegelende facetten die een lichteffect creëren waaruit een bijzonder kleurenspel ontstaat, waardoor het krukje op een diamant lijkt. Juist omwille van die verfijnde eigenschap wordt het Stone-krukje voorgesteld in de kleuren van waardevolle gesteenten. 

  De Kartell Stone bijzettafel is verkrijgbaar 6 verschillende kleuren: amber, blauw, fumé, geel, kristal en rood. Het is gemaakt van polycarbonaat. Dit is een stevig, hard en doorzichtig materiaal. De bijzettafel heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 45 cm.

  Zoek je naast de Stone bijzettafel 30 van Kartell een andere Bijzettafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Stone bijzettafel 30, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Afmetingen (Ø) 30.00 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell tafels, Kartell bijzettafels
  Ontwerper Marcel Wanders
  Bijlagen Productinformatie
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Stone bijzettafel 30

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven