Sollicitatie procedure


1. Solliciteer

Druk op de oranje sollicitatie button onderaan de vacature en verstuur jouw overzichtelijke CV en korte motivatie naar onze HR afdeling. Wij beoordelen het CV op de overeenkomsten met de openstaande rol bij Flinders en vinden het prettig om te lezen waarom je graag bij Flinders wil komen werken.

2. Telefonisch contact

Als we denken dat er een match is met de openstaande rol zal een medewerker van de HR-afdeling contact met je opnemen om kennis te maken.

3. Eerste gesprek

Na het telefonische gesprek zal er een sollicitatiegesprek worden ingepland. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op locatie met de leidinggevende van de afdeling en HR of twee seniors van de desbetreffende afdeling. In dit gesprek horen we graag meer over jou en zullen we je uiteraard ook meer vertellen over de functie. Na het gesprek krijg je een korte rondleiding.

4. Casus en tweede gesprek

Het eerste gesprek is nabesproken en we zijn positief! Nu ontvang je vanuit Flinders een casus om thuis te maken. Het is een casus waarin een situatie beschreven staat en wij willen graag van jou weten hoe je dit aanpakt. Eenmaal thuis gemaakt, kom je deze toelichten op kantoor. Opnieuw zitten hier twee collega’s bij. Alle overige vragen die er dan eventueel nog zijn, kunnen op dat moment ook gesteld worden. *Voor sommige afdelingen is er geen casus zoals voor logistieke functies. Dan volgt er alleen een tweede gesprek

5. Aanbod

Jij en Flinders zijn beide enthousiast! Vanuit onze HR afdeling ontvang je een aanbod om bij Flinders aan de slag te gaan.

6. Eerste werkdag

De eerste werkdag is een feit! Jouw arbeidscontract is getekend en je wordt warm onthaald door jouw nieuwe collega’s van de afdeling, welkom!