Flinders project: Restaurant Mezger

Flinders Project: Restaurant Mezger

Restaurant Mezger is een restaurant in Domburg waar twee chefs hun krachten bundelen, kennis delen en uiteindelijk vermenigvuldigen. Ze zien dit als een culinair avontuur waarin ze op elk moment van de dag hun klanten proberen te verrassen met verschillende culinaire hoogstandjes. 

Flinders heeft in samenwerking met Ennik Interieur de inrichting van dit restaurant verzorgd. Het restaurant is onder meer voorzien van hanglampen van Secto Design, kroonluchters van Nemo en hanglampen van Normann Copenhagen. Ook aan het zitcomfort is gedacht. De zitmeubels zijn van &tradition en Pols Potten. Het resultaat van deze prachtige combinatie van meubels en verlichting kun je zien op de onderstaande foto's. 

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële projectdealer van meer dan 250 designlabels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.