Flinders Projects: voor architecten, stylisten en projectinrichters

Ben jij professional in de interieurbranche en op zoek naar een samenwerking voor de inkoop van (design)producten? Je kunt bij ons terecht voor de levering van meubels, verlichting en accessoires voor lopende projecten. Tijdens jouw project kunnen wij je helpen waar nodig. Dit varieert van het regelen van stalen tot proefitems. Niet helemaal zeker welke stofferingen er bijvoorbeeld mogelijk zijn, of wat de beste duurzame keuze is? Wij denken met je mee.

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects

Vanuit Flinders Projects kunnen we een enorm breed scala aan producten leveren, dat het online aanbod van Flinders ruim overstijgt. Eén offerte waar je je volledige project mee kunt inkopen? Wij zorgen ervoor dat je alle gewenste merken bij ons in kunt kopen. Ook hebben we een eigen bezorgservice. We kunnen full-service bezorging aanbieden, zodat we ook ontzorgen bij de levering. We pakken het meubilair dan uit, monteren het en plaatsen het op de juiste plek. Uiteraard nemen wij verpakkingsmateriaal mee naar huis. Dit alles om jouw klant helemaal te voorzien.

Waarom Flinders Projects?

  • Persoonlijke en professionele aanpak: wij luisteren naar jouw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Jouw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.
  • Groot assortiment én voorraad: wij hebben een enorm magazijn in Amsterdam waardoor wij een grote voorraad aan designproducten hebben. Daardoor kunnen wij snelle levertijden hanteren.
  • Designstudio's in Zaandam (NL) en Gent (BE).

Designstudio's van Flinders

De designstudio's zijn bedoeld voor het ontvangen van interieurprofessionals (op afspraak) voor:

  • Stoffen en materialen
  • Inspiratie opdoen
  • Designproducten testen
  • Flexwerken

Benieuwd wat ons team voor je kan betekenen, of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar projects@flinders.nl, bel naar 020-3030635 of laat je gegevens achter op ons contactformulier.

Adresgegevens Flinders Projects

Flinders Design Studio NL
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
(T) 020 - 3030630
(E) projects@flinders.nl
Geopend op afspraak