Sorteren op

1-18 van 18 producten

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture hanglampen: van klein naar groot

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een grote of een kleine hanglamp, want Petite Friture heeft alle wensen en behoeften meegenomen in haar assortiment. De Petite Friture So Sage Cervelas hanglamp past misschien wel uitstekend in je interieur. Door het doorschijnende glas wordt het licht prachtig door de kamer verspreid. De verspreiding van het licht is eigenlijk zo mooi waardoor je hem eigenlijk in elke kamer wel wilt ophangen. Om het licht nog beter te verspreiden, kun je natuurlijk ook kiezen voor de grootste van het stel: de Petite Friture So-Sage Morteau hanglamp. Zo kun je dubbelop genieten van het prachtige licht dat deze lamp je interieur geeft. Gaat jouw voorkeur uit naar bijzonder mooie details? Dan zijn de Petite Friture Cherry hanglamp small en de Petite Friture Cherry hanglamp large wat voor jou. De glanzende bol aan deze lamp trekt direct je aandacht.

Petite Friture hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Petite Friture hanglampen collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.