hero image

Studio Tom Dissel

Studio Tom Dissel is de eigen designstudio van Tom Dissel. Bij deze ontwerper van Nederlandse bodem is het ontwerpen met de paplepel ingegoten, want zijn opa had een meubelfabriek. Tom Dissel eeft een verslaving aan het ontwerpen van stoelen en omschrijft zichzelf als een echte designer die altijd innovatief en experimenteel bezig is. Hij leest geen interieurbladen en vindt het fijn om te werken vanuit een nulpunt. Op deze manier heeft hij verschillende ontwerpen een groot succes laten worden.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Succesvol afstudeerproject voor Tom Dissel

Tom Dissel is in 1985 geboren en studeerde in 2011 af aan de Design Academy in Eindhoven. Datzelfde jaar won hij de ELLE Decoration Design Talent Award met zijn afstudeerproject. Dit was de leren stoel Inside Out. Na zijn studie begon bij te werken voor het meubelmerk van Gerard van den Berg en tegenwoordig heeft hij zijn eigen ontwerpstudio. In zijn werk zoekt hij graag de grenzen op tussen ambacht en industrie. Tegenwoordig is hij ook meesterdocent aan Cibap, een school voor creatieve mbo-opleidingen in Zwolle.

Tom Dissel voor Design on Stock

Studio Tom Dissel werkt voor verschillende merken. Sinds 2016 is hij de jongste ontwerper van het Nederlandse designlabel Design on Stock. Voor dit merk heeft hij onder andere de Oo-Two bijzettafel en de Tumbler fauteuil ontworpen. Zijn ontwerpproces begint aan de tekentafel met vouwsels en probeersels. Hij experimenteert er op los en gaat alle kanten uit. Op die manier krijgen zijn ontwerpen verrassende wendingen en vallen ze vooral op door hun vorm. De ontwerpen van Tom Dissel voor Design on Stock zijn een enorm succes en inmiddels heeft hij verschillende stoelen, fauteuils, banken en bijzettafels voor het designlabel mogen ontwerpen.

Studio Tom Dissel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Studio Tom Dissel. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio Tom Dissel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.