hero image

Studio Job

Studio Job creëert volledig universele en experimentele kunst. Het team bestaat uit traditionele ambachtslieden zoals beeldhouwers en specialisten in het gieten van bronzen, maar ook experts die gebruikmaken van innovatieve technologische snufjes als lasers en 3D-printen. De unieke ontwerpen van Studio Job zijn te bewonderen in verschillende musea en galeries over de hele wereld. Een aantal bekende ontwerpen zijn bijvoorbeeld de Banana Huey tafellamp LED voor Seletti en vele luxueuze ontwerpen voor Moooi. De werken van Studio Job zijn over de hele wereld te bewonderen in meer dan vierhonderd tentoonstellingen. Heb jij ergens al een ontwerp van dit bekende ontwerpersduo onder ogen gezien?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Studio Job

In 1998 werd Studio Job opgericht door Job Smeets en hier sloot Nynke Tynagel bij aan. Met Studio Job wilden zij traditionele en moderne technieken combineren om zo unieke objecten te produceren. De ontwerpen moesten once-in-a-lifetime kunst- en designobjecten worden. De ontwerpen zijn zeer specifiek, maar ook persoonlijk, expressief en experimenteel. De objecten onderscheiden zich door de passie voor details en de mix van 2D en 3D. Studio Job heeft verschillende awards in de wacht gesleept zoals de Site of the Day Award, Lovie Awards en Product of the year Award.

Werken van Studio Job

Van unieke bronzen kunstwerken in het Metropolitan Museum in New York tot een koninklijke postzegel met de Nederlandse koning. Ook Swarovski, Barneys en Land Rover zijn klant van Studio Job. Daarnaast heeft het ontwerpersteam productcollecties gemaakt voor Swatch, Moooi en Pepsi. En belangrijke samenwerking was die met het Italiaanse merk Seletti om het gezamenlijk merk BLOW te produceren. Neem bijvoorbeeld de Blow Neon LED wandlamp. Deze fleurt je hele wand op. De iconische sculpturen bleven niet lang onopgemerkt en zijn wereldwijd populair bij verzamelaars. Zo is Studio Job uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke ontwerpersteams van de Financial Times.

Studio Job bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten Studio Job. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio Job en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.