Sorteren op

1-33 van 33 producten

De carrière van Stefan Diez

Stefan Diez heeft een opleiding gevolgd tot meubelmaker en daarna een opleiding die in het teken stond van industrieel ontwerpen. Na zijn opleidingen heeft hij gewerkt als assistent van de bekende namen Richard Sapper en Konstatin Grcic. Van 2007 tot 2014 was hij hoogleraar industrieel ontwerp aan de University of Arts and Design Karlsruhe. Later trad hij 2015 trad toe tot de school van Industrial Design Lund in Zweden. Sinds 2018 werkt hij als het hoofd van Industrial Design ID1 bij Die Angewandte in Wenen. Zo heeft hij door de jaren zijn kennis en ervaring op heel wat plekken kunnen verspreiden en mag zijn eigen designstudio ook niet ontbreken in zijn carrière.

DIEZ OFFICE: de eigen studio van Stefan Diez

In 2003 opende Stefan Diez zijn eigen studio genaamd DIEZ OFFICE. Nieuwsgierigheid en het netwerk van lokale ambachtslieden en specialisten zorgen ervoor dat de studio erin slaagt om ideeën met grote toewijding en vaardigheid om te zetten in daadwerkelijke producten. Binnen DIEZ OFFICE houden ze zich bezig met innovatie en heerst er een passie voor experimenteren. Stefan Diez heeft samen met zijn team een breed spectrum van ontwerpen en bekroond(e) meubels, servies en accessoires gemaakt. Het werk wordt onderscheiden met talloze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Product Design awards en speciale prijzen voor materiaalinnovatie.

Stefan Diez bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten Stefan Diez. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Stefan Diez en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.