Piero Lissoni

Piero Lissoni is een Italiaanse architect, creatief directeur en designer en staat alom bekend om zijn hedendaagse stijl. Hij heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Hogeschool in Milaan en na zijn studie voor lange tijd gewerkt voor bureau G14. Jaren later heeft hij samen met Nicoletta Canesi een studio geopend. Hier werkt hij samen met zijn team aan oplossingen voor bekende merken als Alessi en Fritz Hansen. Door de jaren heen behaalde hij internationaal steeds meer successen. Lissoni heeft diverse projecten mogen uitvoeren. Het architectonische Conservatorium hotel in het Museumkwartier in Amsterdam bijvoorbeeld. Dit prachtige vijfsterrenhotel heeft hij onder de loep genomen. Het hotel op zich verdient al een schoonheidsprijs, maar Piero heeft dit historische gebouw weten te combineren met sierlijk, hedendaags design wat een waar meesterwerk heeft opgeleverd.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 41 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 41 producten Terug naar boven

Ontwerper Piero Lissoni en zijn studio Lissoni Associtate

In 1986 opende Piero Lissoni samen met Nicoletta Canesi de studio Lissoni Associate in Milaan. Lissoni Associotate heeft zeventig mensen in dienst bestaande uit architecten, designers en grafisch designers die oplossingen bedenken voor bekende merken als Flos en Kartell. Ze werken voornamelijk aan projecten waarbij architectuur, grafisch design en industrieel design aan te pas komt. De projecten variëren van het bedenken en maken van meubels, accessoires, keukens, badkamers en verlichtingsarmaturen tot het bedenken en uitwerken van een complete huisstijl, reclame, catalogi en verpakkingen. Je kunt wel stellen dat ze in deze studio van vrijwel alle markten thuis zijn.

Piero Lissoni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Piero Lissoni. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Piero Lissoni en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.