Peter de Boer voor Gispen

Peter de Boer volgde de MTS en HTS werktuigbouw en Industrial Design aan de Rietveld Academie. Hij liep tijdens het afstuderen stage bij Gispen en ging kort na zijn afstuderen ook werken als freelance ontwerper. Sinds 1980 werkt hij als productdesigner in vast dienstverband bij Gispen. Hij heeft voor Gispen een groot aantal producten ontworpen. Gispen staat vooral bekend om het designmeubilair en de kantoormeubelen. Veel ontwerpen van dit designmerk zijn het toonbeeld van innovatie, design en kwaliteit. Het merk staat ook wel bekend om haar klassiekers en een selectie van historische Gispen producten worden tot op de dag van vandaag nog steeds gemaakt.

Peter de Boer x Dukdalf

Een bekend ontwerp van Peter de Boer is de Dukdalf tafel voor Gispen. Zoals de naam al verklapt, is de tafel geïnspireerd op een dukdalf. Peter de Boer is dan ook een ervaren zeiler. Een dukdalf is namelijk een houten constructie in het water waar vaartuigen aan kunnen afmeren. Dat het ontwerp is geïnspireerd op een dukdalf is vooral terug te zien in de stevige en stoere poot van de tafel. De tafel is veelzijdig en wordt veel gebruikt in de zakelijke omgeving. Toch doet de tafel het ook goed in een woon- of eetkamer door het huiselijke karakter. Zo is er de Dukdalf tafel 140 die erg geschikt als eettafel. Je kunt ook kiezen voor een statafel of bijzettafel. De keuze is aan jou.  

Peter de Boer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Peter de Boer. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Peter de Boer en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

 

Peter de Boer
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur