hero image

Norm Arkitekter

Norm Arkitekter is een krachtig ontwerpersduo dat bestaat uit de Deense architecten Kasper Ronn en Jonas Bjerre Poulsen. Beiden hebben ze gestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen. Het duo gelooft in design waar de focus ligt op het voldoen aan reële behoefte in plaats van het creëren van een behoefte. Dit zie je terug in hun werk als architecten en industrieel ontwerpers. De ontwerpen die het duo maakt, zijn onderdeel van de Scandinavische modernistische traditie: functioneel, minimalistisch, poëtisch en tijdloos. Een mooi voorbeeld is de Menu Wire collectie die Norm Arkitekter heeft ontworpen. De doordachte eenvoud maakt de items veelzijdig en tijdloos.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 79 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 79 producten Terug naar boven

Menu Norm collectie door Norm Arkitekter

De Menu Norm collectie is een veelzijdige verzameling van diverse producten ontworpen door het ontwerpersduo Norm Arkitekter. De producten uit de collectie hebben een vriendelijke en zachte uitstraling. Dit komt onder meer door de ronde vormen, maar ook door de zachte kleuren die worden gebruikt. De eenvoud van de producten stralen kracht en rust uit. In al deze ontwerpen die het duo maakt, ligt de focus op kwaliteit, tijdloosheid en duurzaamheid. En dat is ook precies de reden waarom Menu en Norm Arkitekter elkaar hebben gevonden en de samenwerking zo succesvol is.

Norm Arkitekter bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Norm Arkitekter. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Norm Arkitekter en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.