Naar boven

Menu Wire

De inspiratie voor de Menu Wire serie komt van een bezoek aan een Japanse tuin in Los Angeles. Ontwerpers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn waren onder de indruk van de tuin en de manier waarop er gebruik werd gemaakt van displays. In de tuin waren op maat gemaakte staande en hangende displays te zien met bloemen en licht erop. In combinatie met de kleine fonteintjes en de Japanse bomen transformeerden de tuin in een schitterende nieuwe soort art deco stijl. De Wire Marble 202 bijzettafel zwart combineer je met een mooie lamp die net voor wat extra sfeer zorgt in je tuin, in je woonkamer of op je terras. Je kunt hem ook combineren met een grote vaas met bloemen of een bloempot met verse kruiden. Alle tafelbladen van de bijzettafels uit de Wire serie zijn van marmer gemaakt. De tafels kun je zowel binnen als buiten neerzetten. Kijk maar wat de Wire collectie van Menu je te bieden heeft. 

Design op het Menu

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van Menu zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nu om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Menu zet zich in voor praktisch én mooi design.

Menu Wire: verschillende hoogtes

Je kunt een vaas met bloemen, een tafellamp of een stapel boeken prima kwijt op de Marble 404 bijzettafel zwart uit de Menu Wire collectie. Het is maar net waarvoor je hem wilt gebruiken. Het zwarte marmeren tafelblad heeft een luxe uitstraling en tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Wist je dat je de tafels ook buiten kunt neerzetten? Goed nieuws, want je kunt nu ook je eigen Japanse tuin creëren met de Menu Wire Marble 404 bijzettafel wit. Hang er nog een paar mooie lampionnen bij en je hebt de Japanse look ook in jouw tuin. Wissel af in de hoogte met de Wire Marble 606 bijzettafel zwart. Op deze bijzettafel kan perfect een klimplant pronken. Hij is ook in de kleur wit verkrijgbaar: de Menu Wire Marble 606 bijzettafel wit. We sluiten de Menu Wire collectie af met de Marble 202 bijzettafel wit. De combinatie van een massief marmeren tafelblad en een stalen onderstel zorgt voor een klassieke en elegante uitstraling.

Menu Wire bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk product uit de Menu Wire collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Menu Wire serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Menu Wire collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.