Nils Strinning

Nils Strinning is een architect van Zweedse bodem. Hij is eigenlijk een grondlegger van wat nu als Scandinavisch design door het leven gaat. Jullie kennen Strinning misschien wel van de kastensystemen voor designlabel String. Door de enorme hoeveelheid opties die dit concept biedt, kun je een kast samenstellen die aan al jouw woonwensen voldoet. Uiteindelijk vond hij de functionaliteit het belangrijkst en het minimalistische en stijlvolle ontwerp maakt dat het zo’n groot succes is in menig interieur en wel over de hele wereld. Het bijzondere is wel dat dit kastensysteem in de jaren 40 is gemaakt en ondertussen nog steeds razend populair is. Ons rijkelijk gevulde assortiment laat veel opties zien die Nils Strinning heeft bedacht voor String.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 128 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 128 producten Terug naar boven

Nils Strinning met zijn succes voor String

Waarom werd dit kastensysteem zo’n groot succes? Het draait om de functionaliteit in combinatie met esthetiek en aandacht voor detaillering die het samen maken tot tijdloos geheel. Een klassiek en iconisch ontwerp dat tot op de dag van vandaag nog steeds menig interieur mag sieren en jarenlang een plekje hierin opeist. Nils Strinning heeft daarbij perfect nagedacht over het systeem erachter en hoe je dit naar eigen wens kunt samenstellen. We zijn inmiddels al tientallen jaren verder en het mooie is dat deze ontwerpen nog steeds een succes zijn. Of je nu een grote of kleine woning hebt, tussen de kasten van Strinning zit voor ieder wat wils. Hij heeft daarom niet voor niets verschillende gerenommeerde designprijzen binnengesleept. 

Nils Strinning bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Nils Strinning. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Nils Strinning en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.