Naar boven

Maarten Baas

De carrière van Maarten Baas kwam al vroeg van de grond. Tijdens zijn studie aan de Design Academy Eindhoven ontwierp hij de Knuckle kandelaar. Men was zo onder de indruk van dit ontwerp, dat de Knuckle kandelaar kort daarna in productie werd genomen. Vele succesvolle ontwerpen volgden. Na zijn studie ging hij zowel zelfstandig als in samenwerkingsverband aan de slag. Sinds 2005 werkt hij samen met Bas den Herder onder de naam ‘Baas & den Herder. Baas’ vele bijzondere ontwerpen zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo werd hij in 2009 uitgeroepen tot Designer of the Year.

De Smoke collectie: geflambeerd meubilair

Toen Maarten Baas in 2002 afstudeerde aan de Design Academy Eindhoven deed hij dat met twee conceptrichtingen waaronder de Smoke collectie. Deze collectie meubilair heeft een gitzwarte kleur. Hoe hij daar precies aan komt? De meubels zijn stuk voor stuk verbrand. In combinatie met het kitsch ontwerp van de Smoke meubels geeft dit de meubels uit deze collectie een imposante, theatrale uitstraling. Het Nederlandse designlabel Moooi was dusdanig onder de indruk van de Smoke collectie dat ze de items in productie nam. En die zijn tot op de dag van vandaag nog een groot succes!

Maarten Baas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Maarten Baas. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Maarten Baas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.    

Flinders klanten beoordelen de producten van Maarten Baas gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.