Naar boven
Sorteren op

1-20 van 20 producten

De Smoke collectie: geflambeerd meubilair

Toen Maarten Baas in 2002 afstudeerde aan de Design Academy Eindhoven deed hij dat met twee conceptrichtingen waaronder de Smoke collectie. Deze collectie meubilair heeft een gitzwarte kleur. Hoe hij daar precies aan komt? De meubels zijn stuk voor stuk verbrand. In combinatie met het kitsch ontwerp van de Smoke meubels geeft dit de meubels uit deze collectie een imposante, theatrale uitstraling. Het Nederlandse designlabel Moooi was dusdanig onder de indruk van de Smoke collectie dat ze de items in productie nam. En die zijn tot op de dag van vandaag nog een groot succes!

Maarten Baas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Maarten Baas. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Maarten Baas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

  

Flinders klanten beoordelen de producten van Maarten Baas gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.