Naar boven

Lampen van Lucidi Pevere

Lucidi Pevere ontwerpt voor verschillende merken waaronder Foscarini. Dit is een Italiaans verlichtingsmerk met een schitterende collectie designlampen. Een bekend voorbeeld van de ontwerpen hiervan is de Bahia collectie. Deze lampen hebben organische, ietwat asymmetrische vormen. Dit zorgt voor een interessant schaduwspel door middel van de reflectie die ontstaat. Een groot gedeelte van deze lampen bestaat uit verschillende delen op elkaar. Ook dit zorgt voor een spannend licht- en schaduwspel. Eén lamp staat al prachtig op de lamp, maar meerdere lampen bij elkaar creëert een unieke lichtcompositie en een mooie wanddecoratie. Ben jij al enthousiast?

De tuin in met Lucidi Pevere

Naast verlichting ontwerpt Lucidi Pevere ook meubels voor onder meer je tuin, balkon of (dak)terras. Dit doen zij onder andere voor het Italiaanse tuinmeubelmerk Emu. Voor dit designmerk heeft het ontwerpersduo de Darwin collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit een tuintafel en een reeks tuinstoelen die met en zonder armleuning verkrijgbaar zijn. De items uit deze collectie worden gemaakt van staal en zijn daardoor erg geschikt voor buiten. Ook zijn de items ergonomisch ontworpen en is comfort gegarandeerd. Met de Darwin collectie is jouw tuinset in een keer klaar en kun je genieten in de buitenlucht.

Lucidi Pevere bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Lucidi Pevere. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lucidi Pevere en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Lucidi E Pevere gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.